چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

آشپزخانه


سقف و کف بدون فرورفتگی، قابل شستشو و همواره تمیز باشد.
ساختمان دیوار باید از جنس مقاوم قابل شستشو و همواره تمیز باشد .
تهویه به نحوی انجام گیرد که هوای داخل آشپزخانه سالم باشد .
پنجره‌ها باید مجهز به توری سیمی ضدزنگ باشد .
آشپزخانه باید از وسایل کافی و بدون نقص برخوردار باشد.
از سطل‌های زباله درپوش‌دار مناسب با کیسه پلاستیکی در آشپزخانه استفاده شود.
شیرهای آب باید سالم و بدون چکه باشند.
سیستم فاضلاب (از نظر گرفتگی لوله، استفاده از سیفون، عدم پوسیدگی لوله‌های فاضلاب و...) بهداشتی باشد.
ضدعفونی محیط آشپزخانه به‌طور روزانه انجام شود.
وسایل پخت مناسب و همواره تمیز باشد.
سمپاشی به نحو مطلوب صورت گرفته و هیچ‌گونه حشره‌ای نباید در آشپزخانه دیده شود.
یخچال به تعداد کافی و مناسب که همواره تمیز بوده وجود داشته باشد.
ظرفشوئی به تعداد کافی، سالم و مناسب باشد.
از آب سردکن به تعداد کافی، سالم، تمیز و مناسب استفاده شود .
منبع : واحد مرکزی خبر