سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 30 April, 2024
مجله ویستا
تاراتو (یونانی)
● مواد لازم برای ۶ نفر:
▪ بادنجان دلمه ای یا بادنجان قلمی بدون تخم ۱ و نیم کیلو گرم
▪ فلفل قرمز دلمه ای ۲ عدد
▪ فلفل سبز دلمه ای ۲ عدد
▪ ماست کیسه ای ۵۰۰ گرم
▪ فلفل قرمز کوبیده ۱ قاشق چایخوری
▪ لیمو ترش ۲ عد(یا ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری آبلیمو)
▪ روغن زیتون ۴ تا ۵ قاشق سوپخوری
▪ سیر ۱ بوته
▪ فلفل قرمز تند بمقدار کم
▪ زیتون سیاه ۱۵۰ گرم
● طرز تهیه:
بادنجانها و فلفلهای سبز و قرمز را شسته، خشک میکنیم و آنها را در سینی فر میگذاریم. سینی را روی پایین ترین پنجره فر با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت قرار میدهیم تا بادنجانها و فلفلها کاملا پخته و نرم شوند(معمولا ۴۵ دقیقه برای پختن آنها کافی است.البته اگر تعدادی از آنها زودتر پختند،از فر بیرونشان میآوریم).تخم فلفل ها را میگیریم. بادنجانها را پوست کنده، سر آنها را نیز میبریم و فلفلها و بادنجانها را خوب نرم میکنیم. بعد پوست سیر را گرفته، میکوبیم تا کاملا نرم شود. آبلیمو را با سیر فلفل قرمز کوبیده و فلفل قرمز تند و کمی نمک داخل مایه بادنجان و فلفل میریزیم. روغن زیتون را کم کم با ماست مخلوط میکنیم و در ظرف میریزیم و روی آن را با زیتون سیاه تزئین میکنیم. ظرف را برای مدتی در یخچال میگذاریم تا تاراتو کاملا سرد شود. برای نرم کردن بادنجان و فلفل بهتر است از میکسر یعنی مخلوط کن برقی استفاده شود
▪ بادنجان دلمه ای یا بادنجان قلمی بدون تخم ۱ و نیم کیلو گرم
▪ فلفل قرمز دلمه ای ۲ عدد
▪ فلفل سبز دلمه ای ۲ عدد
▪ ماست کیسه ای ۵۰۰ گرم
▪ فلفل قرمز کوبیده ۱ قاشق چایخوری
▪ لیمو ترش ۲ عد(یا ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری آبلیمو)
▪ روغن زیتون ۴ تا ۵ قاشق سوپخوری
▪ سیر ۱ بوته
▪ فلفل قرمز تند بمقدار کم
▪ زیتون سیاه ۱۵۰ گرم
● طرز تهیه:
بادنجانها و فلفلهای سبز و قرمز را شسته، خشک میکنیم و آنها را در سینی فر میگذاریم. سینی را روی پایین ترین پنجره فر با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت قرار میدهیم تا بادنجانها و فلفلها کاملا پخته و نرم شوند(معمولا ۴۵ دقیقه برای پختن آنها کافی است.البته اگر تعدادی از آنها زودتر پختند،از فر بیرونشان میآوریم).تخم فلفل ها را میگیریم. بادنجانها را پوست کنده، سر آنها را نیز میبریم و فلفلها و بادنجانها را خوب نرم میکنیم. بعد پوست سیر را گرفته، میکوبیم تا کاملا نرم شود. آبلیمو را با سیر فلفل قرمز کوبیده و فلفل قرمز تند و کمی نمک داخل مایه بادنجان و فلفل میریزیم. روغن زیتون را کم کم با ماست مخلوط میکنیم و در ظرف میریزیم و روی آن را با زیتون سیاه تزئین میکنیم. ظرف را برای مدتی در یخچال میگذاریم تا تاراتو کاملا سرد شود. برای نرم کردن بادنجان و فلفل بهتر است از میکسر یعنی مخلوط کن برقی استفاده شود
منبع : آشپزآنلاین
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
ایران مجلس شورای اسلامی بابک زنجانی مجلس خلیج فارس دولت سیزدهم دولت لایحه بودجه 1403 حجاب شورای نگهبان مجلس یازدهم محمدباقر قالیباف
قوه قضاییه هواشناسی تهران سیل شهرداری تهران فضای مجازی سلامت شورای شهر تهران دستگیری پلیس آموزش و پرورش قتل
خودرو قیمت دلار قیمت خودرو سایپا کارگران ایران خودرو دلار بازار خودرو قیمت طلا مالیات بانک مرکزی تورم
تلویزیون رسانه سریال سینمای ایران سینما فیلم تئاتر موسیقی دفاع مقدس بازیگر کتاب رسانه ملی
ناسا سازمان سنجش شورای عالی انقلاب فرهنگی آموزش عالی
رژیم صهیونیستی اسرائیل فلسطین غزه آمریکا جنگ غزه حماس روسیه نوار غزه عربستان اوکراین ترکیه
فوتبال استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور تیم ملی فوتسال ایران فوتسال باشگاه استقلال وحید شمسایی بازی باشگاه پرسپولیس لیگ برتر
هوش مصنوعی اینترنت تبلیغات اپل نخبگان همراه اول ماه آیفون گوگل روزنامه ایرانسل
داروخانه ویتامین کاهش وزن بارداری خواب دیابت طول عمر سلامت روان فروش اینترنتی دارو هندوانه