پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

اهمیت حس بویایی


بینی انسان در حس چشایی او بسیار اهمیت دارد. همانند مزه‏ی غذا، بوی آن نیز تحریك كننده و اشتهاآور است. زمانی كه حس بویایی خود را به خاطر سرماخوردگی از دست می‏دهیم، حس چشایی نیز بسیار افت پیدا می‏كند. در این موقعیت به تقریب همه چیز بی‏مزه به نظرمان می‏آید. كباب، توت‏فرنگی، طالبی، نعنا، جعفری و صدها ماده‏ی غذایی دیگر بدون بویشان جذابیت خاص ندارند.
منبع : واحد مرکزی خبر