پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

کیک ساندویچی کدوحلوایی


کیک ساندویچی کدوحلوایی
● زمان تهیه: ۴۶ دقیقه
● مواد لازم برای هشت نفر
▪ سه چهارم فنجان آرد سفید
▪ یک و نیم قاشق چای خوری ادویه
▪ یک قاشق چای خوری بیکینگ پودر
▪ یک چهارم قاشق چای خوری نمک
▪ سه عدد تخم مرغ
▪ یک فنجان شکر
▪ سه چهارم فنجان پوره کدو حلوایی
▪ نصف فنجان خامه
▪ ۱۱۲ گرم پنیر خامه ای
▪ نصف فنجان پودر شکر
▪ خامه شکلاتی
● طرز تهیه
فر را از قبل با درجه حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم کنید. قالب کیک را چرب کرده و کاغذ روغنی پهن کنید. آرد، پوره کدو حلوایی، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید. در کاسه دیگری تخم مرغ و شکر را به مدت پنج دقیقه با همزن بزنید. سپس مخلوط کدو حلوایی را به آن افزوده و آرد را به آن اضافه کنید. سپس آن را به مدت ۱۶ الی ۱۸ دقیقه درون فر قرار دهید و بگذارید خنک شود.
در یک کاسه خامه، پنیر خامه ای و پودر شکر را با هم مخلوط کنید. کیک را به صورت افقی از وسط دو نیم کرده و مخلوط خامه را وسط آن بمالید. سپس روی آن را با خامه شکلاتی بپوشانید و بگذارید تا خنک شود.

زهرا ریاحی
منبع : روزنامه ایران