جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

کباب تابه‌ای


کباب تابه‌ای
حتماً برای شما هم به دلیل نداشتن وقت این اتفاق افتاده كه وقتی به خانه می‌رسید در صدد تهیه غذایی باشید كه خیلی سریع پخته شود و شما بتوانید با صرف كمترین زمان آن‌را پیش روی اعضای خانواده‌تان قرار دهید؟ معمولاً چه غذاهایی از نظر شما در این دسته جای می‌گیرند؟ حتماً یكی از جواب‌های شما كباب تابه‌ای است.
▪ نكاتی كه شما می‌توانید با به كار بستن‌شان ارزش كباب تابه‌ای‌تان را چند برابر كنید به این ترتیب است:
۱) همان‌طور كه بارها و بارها گفته‌ایم، از گوشت قرمز تا جایی كه می‌توانید استفاده نكنید. اگر نمی‌توانید، حداقل از نوع كم‌چرب آن استفاده كنید و تمامی‌چربی‌های گوشت‌تان را بگیرید، سپس آن را در تهیه غذای‌تان به كار ببرید.
۲) شما می‌توانید برای كمتر كردن گوشت قرمز مصرفی، به میزان مساوی از سویا نیز در مایه كباب‌تان استفاده كنید تا از این طریق میزان گوشت قرمز مصرفی این غذا به حداقل برسد.
۳) خیلی‌ها كباب تابه‌ای را از همان ابتدا كاملاً سرخ می‌كنند. به شما توصیه می‌كنیم ابتدا مایه كباب را در تابه‌ای كاملا پهن كنید و روی آن را با حلقه‌های فلفل دلمه‌ای و گوجه‌فرنگی بپوشانید آنگاه آن را روی حرارت قرار داده تا به این ترتیب با آب سبزی‌های گوشت‌تان بخارپز شود. بعد از تمام شدن آب غذا، آن‌ را با كمی‌روغن كه البته روغن مخصوص سرخ كردن است، تفت دهید.
۴) بسیاری از افراد در كنار كباب تابه‌ای، سیب‌زمینی سرخ كرده می‌گذارند. ما توصیه می‌كنیم برای كودك‌تان كه در سن رشد است سیب‌زمینی سرخ كرده تهیه كنید تا به بهانه سیب‌زمینی‌ها غذایش را هم بخورد اما اگر خودتان می‌خواهید از این غذا میل كنید، بهتر است از انواع سبزی‌های بخارپز شده استفاده كنید.
۵) به علاوه شما می‌توانید با شكستن یكی دو عدد تخم‌مرغ ارزش پروتئینی این غذا را به مراتب بالاتر ببرید. شما می‌توانید از این روش برای خوراندن تخم مرغ به بچه‌ها‌یی كه از خوردن این ماده غذایی ارزشمند امتناع می‌كنند، استفاده كنید زیرا طعم كلی این غذا به آنها این اجازه را نمی‌دهد كه به وجود این ماده غذایی پی‌ببرند.
منبع : روزنامه سلامت