جمعه, ۲۵ خرداد, ۱۴۰۳ / 14 June, 2024
مجله ویستا
میکروبیولوژی شیر و فرآوردههای لبنی
نویسنده : نجفنجفی - مسعودنخچیان - حسن
محل نشر : مشهد
تاریخ نشر : ۱۳۸۳/۰۳/۱۶
رده دیویی : ۶۳۷.۱۲۷۷
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۱۹۲
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : QR۱۲۱/ن۳م۹
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۲۰۵۰
شابک : ۹۶۴-۷۵۱۰-۱۸-۷
این نوشتار با توجه به اهمیت فوقالعاده شیر در تغذیه انسان, اطلاعاتی را در خصوص میکروب شناسی شیر و فرآوردههای لبنی در بر دارد . کتاب حاضر عناوینی از این قبیل را شامل می شود :مروری بر میکروبیولوژی عمومی ـ انواع فرآورده های شیری ـ روش های نگهداری شیر و محصولات لبنی ـ انواع میکروارگانیسم های موجود در شیر و فرآورده های لبنی ـ فرآورده های لبنی تخمیری ...
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
ویزای تضمینی ایتالیا کانادا
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات انتخابات ریاست جمهوری 1403 سعید جلیلی ایران قالیباف انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم علیرضا زاکانی مصطفی پورمحمدی ریاست جمهوری انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ محمدباقر قالیباف
طوفان هواشناسی پلیس وزارت بهداشت تهران آتش سوزی شهرداری تهران قوه قضاییه قتل سرقت آموزش و پرورش سازمان هواشناسی
مسکن تورم ایران خودرو قیمت طلا قیمت دلار حقوق بازنشستگان خودرو سایپا همستر کامبت قیمت خودرو بازار خودرو بورس
تلویزیون رسانه ملی کتاب سینمای ایران سینما سریال دفاع مقدس
دانشگاه آزاد اسلامی دانش بنیان مریخ دانشجویان
رژیم صهیونیستی فلسطین غزه عراق اسرائیل روسیه آمریکا جنگ غزه حماس فرانسه علی باقری کنی لبنان
فوتبال پرسپولیس یورو 2024 استقلال باشگاه پرسپولیس تیم ملی فوتبال ایران اوسمار ویرا لیگ برتر جواد نکونام تیم ملی ایران تیم ملی بازی
ایلان ماسک هوش مصنوعی اپل خودروهای وارداتی آیفون سامسونگ روزنامه
رژیم غذایی سبک زندگی مسواک کاهش وزن بارداری گرمازدگی