دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا


شیر و کیفیت آن


شیر و کیفیت آن
نویسنده : هاردینگ -
مترجم : کریم - گیتیدیانی‌دردشتی - ارمغانخلجی - امیرحسین
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۰/۰۷/۲۸
رده دیویی : ۶۳۷.۱
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۲۰۲
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۲۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۰۳-۴۴۰۹-۵

به‌زعم مولف 'در این کتاب سعی شده است تا زمینه آشنایی و انتقال اطلاعات مربوط به مسائل کیفی شیر فراهم گردد, همچنین مسائل و مشکلات دست اندرکاران کیفیت شیر بررسی شود .'در بخشی از کتاب نیز, عوامل کیفی مهم در شیر همراه با اصول روش‌های اندازه‌گیری, نمونه‌برداری, آزمایش و ارزشیابی بررسی و ارزیابی شده است .عناوین برخی فصل‌های کتاب از این قرار است' :تولید جهانی شیر', 'تولید شیر :عوامل موثر بر ترکیب شیر', 'ورم پستان و کیفیت شیر', 'کیفیت بهداشتی شیر', 'تقلب در شیر', 'کیفیت ترکیبات شیر', 'شیر گوسفند و بز', و 'اثر کیفیت شیر خام بر کیفیت فرآورده‌های حاصل از آن .'