شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا

سالاد مرغ و کرفس


سالاد مرغ و کرفس
● مواد لازم برای ۶ نفر
۱ عدد سینه ی مرغ کوچک پخته و تکه تکه شده
۱ بوته ساقه ی کرفس ریز خرد شده
۱ لیوان جعفری ریز خرد شده
۱ لیوان خیار شور نگینی
۲۰۰ گرم سس مایونز
۱/۴ لیوان آبلیمو
نمک و فلفل به مقدار لازم
● طرزتهیه:
در ظرف مخصوص سالاد، مرغ پخته، کرفس های خرد شده، جعفری، پیازچه و خیارشور را با هم مخلوط می‌کنیم.
سس مایونز آبلیمو؛نمک و فلفل را به مخلوط مواد می افزاییم و خوب هم می زنیم.
روی سالاد را با مقداری جعفری و پیازچه تزیین می کنیم.

منبع: مجله هنر آشپزی
منبع : شبکه رشد


همچنین مشاهده کنید