یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

اسفناج و کنجد


اسفناج و کنجد
● مواد لازم
▪ سه قاشق غذاخوری روغن کنجد
▪ یک قاشق غذاخوری سیر له شده
▪ یک دسته اسفناج تازه خرد شده
▪ یک قاشق غذاخوری شکر
▪ یک قاشق غذاخوری سویاسس
▪ کمی نمک
▪ یک قاشق غذاخوری کنجد
● طرز تهیه
دو قاشق از روغن کنجد را در تابه ای ریخته و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید.
سپس سیرها را برای یک دقیقه در آن تفت دهید. برگ های شسته و خرده شده اسفناج را به تابه اضافه کنید تا به آرامی نرم و پخته شوند.در یک ظرف شکر و سویا سس را بخوبی مخلوط کرده و به مواد درون تابه افزوده و هم بزنید و پس از چند دقیقه بقیه روغن را به آن بیفزایید.
کنجدها را روی آن بپاشید و آن را گرم میل کنید.

فریباهوشمند
منبع : روزنامه ایران


همچنین مشاهده کنید