شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

کیک شاتوت


کیک شاتوت
●مواد لازم
▪ یک و یک چهارم پیمانه شاتوت
▪ ۲۷۵ گرم شکر
▪ ۲۲۵ گرم کره نرم شده
▪ ۳ عدددرشت تخم مرغ
▪ نصف پیمانه شیر
▪ ۳۰۰ گرم آرد
▪ ۱ قاشق مرباخوری بکینگ پودر
▪ یک چهارم قاشق چای خوری وانیل
● طرز تهیه
ابتدا کره و شکررا با همزن هم می زنیم تا سفید شود . تخم مرغ ها را یک به یک اضافه کرده و هر کدام را با همزن به مدت ۱ دقیقه هم می زنیم . وانیل را اضافه می کنیم . پس از زدن تخم مرغ ها ، دیگر از همزن استفاده نمی کنیم . سپس دو قاشق آرد را با بکینگ پودر الک کرده و با شاتوت خوب مخلوط می کنیم . می گذاریم یک دقیقه بماند . شیر و مابقی آرد را در سه نوبت ، یک در میان( یعنی مقداری شیر و مقداری آرد ) به این مخلوط اضافه کرده و هم می زنیم . در ته قالب که قبلاً چرب کرده ایم، مقداری از این مواد می ریزیم( حدود ۴ قاشق) سپس مخلوط شاتوت، آرد و بکینگ پودر را به مخلوط اول اضافه می کنیم . بعد این مواد را روی مواد قبلی در قالب می ریزیم.
▪ دما: ۱۸۰ درجه سانتی گراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا درجه۴ گاز
▪ قالب : گرد با وسط برآمده
▪ مدت زمان:۱ ساعت و ۱۰ دقیقه
▪ پنجره: وسط فر
منبع : ایرانیان انگلستان