شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا

سس اسپانیولی


ـ مواد لازم:
کره: ۵۰ گرم
آرد سفید: ۱ قاشق سوپخوری
آب گوشت: ۱۰۰۰ گرم
کرفس خرد شده: ۲ قاشق سوپخوری
هویج: ۲ قاشق سوپخوری
پیاز: ۲ قاشق سوپخوری
ـ طرز تهیه:
آرد را در کره سرخ کرده، همین که قهوه‌ای رنگ شد، آب گوشت یا آب مخلوط با آب کباب در آن ریخته دو قاشق هویج و پیاز و کرفس خرد کرده در آن بریزید و مدت نیم ساعت بپزید. سپس صافش کرده روی خوراک گوساله و یا طیور بریزید و سر سفره ببرید.


همچنین مشاهده کنید