یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

سس سیب


ـ مواد لازم:
سیب: ۱۰۰۰ گرم
کره: ۵۰ گرم
شکر: قدری
جوهر لیمو: قدری
ـ طرز تهیه:
سیب‌های مناسب را انتخاب کرده پوستش را بکنید و خردش کنید در قابلمه سر پوشیده در آب مختصر، بپزید تا نرم شود. همین که سیب‌ها باندازه کافی نرم شدند، کره و شکر در صورتی‌که سیب‌ها زیاد ترش باشند به آن افزوده، مورد مصرفش قرار دهید. چنانچه سیب‌ها زیاد شیرین باشند چند قطره عصاره لیمو در آن بریزید.


همچنین مشاهده کنید