یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

سس پاریسی


ـ مواد لازم:
زرده تخم مرغ: ۲ عدد
خامه: ۰.۲۵ فنجان
گوجه فرنگی: ۲ قاشق سوپخوری
کره: ۳ قاشق سوپخوری
جوهر لیمو: ۰.۵ فنجان
خردل: ۰.۲۵ قاشق مربا خوری
ـ طرز تهیه:
زرده تخم مرغ، خامه و پوره گوجه فرنگی را مخلوط نموده روی آتش بگذارید و هم بزنید تا کمی سفت شود، سپس کره را به‌تدریج (هر بار به اندازه یک قاشق سوپخوری) داخل آن ریخته مرتب هم بزنید. همین که تمام کره را ریختید، نمک و عصاره لیمو و گرد خردل را نیز بریزید.


همچنین مشاهده کنید