یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

سس مایونز


ـ مواد لازم:
زرده تخم مرغ: ۱۰۰۰ گرم
آب لیموترش: ۱ قاشق سوپخوری
سرکه: ۱ قاشق سوپخوری
روغن زیتون: ۴ قاشق سوپخوری
فلفل: قدری
نمک: قدری
ـ طرز تهیه:
دو زرده تخم مرغ را مدت ۱۵ دقیقه خوب هم بزنید و در حین هم زدن ۴ قاشق سوپخوری روغن زیتون را قطره قطره در آن بچکانید و نمک و فلفل بریزید. پس از اینکه ۱۵ دقیقه دیگر سس را زدید، یک قاشق سرکه قطره قطره بچکانید. اگر در موقع ریختن سرکه، سس بریده شد، یک قاشق آب سرد بریزید و هم بزنید. این سس غالباً با خوراک ماهی و طیور مصرف می‌شود.


همچنین مشاهده کنید