شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا

سس پرتقال


ـ مواد لازم:
شیر هموژنیزه: ۲ قاشق سوپخوری
شکر: ۱ فنجان
آب پرتقال: ۱ فنجان
آب لیموترش: ۲ قاشق سوپخوری
پوست پرتقال: ۲ قاشق سوپخوری
ـ طرز تهیه:
شکر را در آب پرتقال ریخته سپس پوست پرتقال را می‌زنیم و در یخچال می‌گذاریم تا کماجدان یخ ببندد. سپس شیر را به آن اضافه کرده هم می‌زنیم و مجدداً در یخچال می‌گذاریم و به مصرف می‌رسانیم.


همچنین مشاهده کنید