شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا

سس شکلات


ـ مواد لازم:
شكلات شیری: ۵۰ گرم
آرد ذرت: ۱ قاشق مربا خوری
کره: ۳۰ گرم
شکر: ۶۰ گرم
آب: ۰.۵ لیتر
پوست پرتقال: قدری
نمک: قدری
ـ طرز تهیه:
شکلات را خرد کرده در نصف فنجان آب حل کنید و روی آتش ملایم بگذارید سپس آرد ذرت و نمک را در بقیه آب سرد حل نموده آن را در شکلات حل شده که روی اجاق است، بریزید و هم بزنید و بگذارید چهار پنج دقیقه روی آتش بماند. سپس سس را از روی اجاق برداشته و در آن چند قطره وانیل بریزید و به مصرف برسانید.


همچنین مشاهده کنید