قیمت طلا امروز




 سایت اکوایران / ۱۴۰۵/۰۵/۰۳

جنگ شدت می گیرد؛ تأسیسات نفتی عربستان در بانک اهداف ماست

یک مقام دولت صنعا هشدار داد: همه گزینه‌ها برای انتقام‌جویی از ریاض از جمله حمله به تأسیسات نفتی روی میز است.
 جنگ شدت می گیرد؛ تأسیسات نفتی عربستان در بانک اهداف ماست

یک مقام دولت صنعا هشدار داد: همه گزینه‌ها برای انتقام‌جویی از ریاض از جمله حمله به تأسیسات نفتی روی میز است. به گزارش اکوایران به نقل از همشهری‌آنلاین، به دنبال اعمال معادله یمن تحت عنوان «محاصره در برابر محاصره» و همچنین «تشدید در برابر تشدید» علیه عربستان سعودی، مقامات یمنی تاکید دارند که همه گزینه‌ها برای انتقام جویی روی میز قرار دارد و در صورت ادامه محاصره و تشدید تنش‌ها، تأسیسات نفتی و اقتصادی عربستان هدف قرار خواهد گرفت.

در این زمینه عبدالله صبری، معاون وزیر امور خارجه دولت صنعا، رژیم سعودی را از هرگونه تشدید تنش یا حماقت در پاسخ به محاصره یمن برحذر داشت و تهدید کرد که در چنین حالتی، عربستان سعودی با پاسخ جامع، سخت و قدرتمندی روبرو خواهد شد.

دوره نه جنگ و نه صلح تمام شده است

عبدالله صبری در گفتگو با روزنامه الاخبار اظهار داشت: تحولات محلی را نمی‌توان از مواضع و تغییرات منطقه‌ای جدا کرد، به ویژه اینکه صنعا بازیگر و شریک کلیدی در محور جهاد و مقاومت است. بنابراین اگر تغییرات منطقه‌ای به نفع یمن و متحدانش در چارچوب جبهه‌های متحد رخ دهد، صنعا حق دارد در اسرع وقت و به طور مؤثر از آنها بهره‌مند شود.

وی درباره محاصره دریایی و هوایی یمن علیه عربستان سعودی به عنوان بخشی از استراتژی «محاصره در برابر محاصره» اظهار داشت: مردم یمن به دلیل تجاوز و جنگ اقتصادی رنج زیادی کشیده‌اند. این رنج حتی به ابزاری در دست متجاوزان تبدیل شده است، زیرا مزدوران آنها تلاش کرده‌اند از آن برای هدف قرار دادن جبهه داخلی استفاده کنند.

این مقام یمنی تاکید کرد علیرغم جنبه‌های مثبت آتش‌بس و کاهش تنش از بسیاری جهات، دوره «نه جنگ و نه صلح» که بیش از چهار سال طول کشید و طی آن رژیم سعودی از تعهدات انسانی و اقتصادی خود عدول کرد، نوعی نارضایتی عمومی و فشار مداوم بر دولت و رهبری سیاسی ایجاد کرد.

صبری خاطرنشان کرد: این امر باعث شد تا سید عبدالملک الحوثی، رهبر انقلاب یمن شخصاً روند تشدید تنش را با هدف تثبیت حقوق حاکمیت جمهوری یمن، پایان دادن به تجاوز، محاصره و اشغال عربستان سعودی و تأمین حقوق مشروع مردم یمن اعلام کند که با شکستن محاصره هوایی فرودگاه بین‌المللی صنعا آغاز شد.

وی تصریح …



 گام‌های نهایی در مسیر احیای پالایشگاه فاز ۱۴ پارس جنوبی
۱ ساعت قبل / سایت مشرق

گام‌های نهایی در مسیر احیای پالایشگاه فاز ۱۴ پارس جنوبی

مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس از پیشرفت ۷۰ درصدی فرایند احیای ظرفیت در پالایشگاه فاز ۱۴ پارس جنوبی خبر داد و گفت: روند احیای این پالایشگاه تا پایان سال تکمیل می‌شود.

 صندوق بین‌المللی پول: ذخایر نفت به دلیل جنگ علیه ایران درحال اتمام است
۱ ساعت قبل / سایت اقتصاد معاصر

صندوق بین‌المللی پول: ذخایر نفت به دلیل جنگ علیه ایران درحال اتمام است

صندوق بین‌المللی پول نوشت:ذخایر نفت که از افزایش شدید قیمت در جنگ علیه ایران جلوگیری کرد رو به اتمام است.

 روایت کاسبی که پس از برگزاری یک ایونت بازداشت شد |  انصاف نیوز
۱ ساعت قبل / سایت انصاف نیوز

روایت کاسبی که پس از برگزاری یک ایونت بازداشت شد | انصاف نیوز

یکی از کسبه‌ی خیابان‌های شلوغ تهران که مغازه‌اش در جریان برخوردهای پس از جنگ پلمب شده بود در این گفت‌وگو داستان بازداشتش در پی برگزاری یک ایونت را تعریف کرده است.



هزینه حمل فقط کرایه کشتی نیست - سایت خبری اقتصاد پویا
سایت اقتصاد پویا

هزینه حمل فقط کرایه کشتی نیست - سایت خبری اقتصاد پویا

در تجارت بین‌الملل، فاصله فقط با کیلومتر سنجیده نمی‌شود؛ فاصله یک هزینه اقتصادی است. هرچه مسیر طولانی‌تر، پرریسک‌تر و غیرقابل پیش‌بینی‌تر شود، هزینه رسیدن کالا به مقصد افزایش پیدا می‌کند. ممکن است کرایه حمل فقط یکی از اجزای این هزینه باشد، اما مشکل آنجاست که افزایش ریسک معمولاً چند هزینه دیگر را نیز هم‌زمان فعال [ ]
ایران و ضرورت ساخت جاده مالی - سایت خبری اقتصاد پویا
سایت اقتصاد پویا

ایران و ضرورت ساخت جاده مالی - سایت خبری اقتصاد پویا

رضا قیدر / آسیای مرکزی با حضور کشورهایی مانند قزاقستان، ازبکستان، ترکمنستان، تاجیکستان و قرقیزستان، بازاری مهم برای کالا و خدمات ایرانی به شمار می‌رود. نزدیکی جغرافیایی، اشتراکات تاریخی و فرهنگی، نیاز این کشورها به برخی محصولات صنعتی و کشاورزی و دسترسی ایران به آب‌های آزاد، مجموعه‌ای از مزیت‌هایی هستند که می‌توانند تجارت دوجانبه را [ ]
عدالت سرانه، فشار نابرابردر طرح تخصیص بنزین: مسئله خانوارهای کم‌درآمدِ خودرودار
سایت هم میهن

عدالت سرانه، فشار نابرابردر طرح تخصیص بنزین: مسئله خانوارهای کم‌درآمدِ خودرودار

نقطه آسیب‌پذیر طرح دقیقاً در میان همان گروهی قرار دارد که سیاست اصلاح یارانه نباید فشار اصلی را بر آن تحمیل کند: خانوارهای کم‌درآمدِ خودرودار، به‌ویژه خانوارهای کوچک، دارای خودروهای پرمصرف و وابسته به خودرو برای کار و رفت‌وآمد.
سه سناریو برای مدیریت ناترازی سوخت روی میز دولت - همدلی
روزنامه همدلی

سه سناریو برای مدیریت ناترازی سوخت روی میز دولت - همدلی

این روزها با تشدید ناترازی بنزین در کنار رشد مصرف، خودروهای پرمصرف و توزیع نابرابر یارانه، سیاست‌گذار را با اصلاح تدریجی و تصمیم‌....
ایرانیان در محاصره گرانی و نداری - سایت خبری اقتصاد پویا
سایت اقتصاد پویا

ایرانیان در محاصره گرانی و نداری - سایت خبری اقتصاد پویا

دانیال امینی / برای یک خانوار، افزایش دو یا سه برابری قیمت یک کالای مصرفی در شش ماه، صرفاً به معنای گران‌تر شدن یک محصول نیست؛ این تغییر می‌تواند کل الگوی مصرف را دگرگون کند. خانواری که پیش‌تر برای خرید یک کالا، سهم مشخصی از درآمد ماهانه خود را کنار می‌گذاشت، اکنون ممکن است مجبور [ ]
آیا واشنگتن و متحدانش معادله نفت خاورمیانه را تغییر داده‌اند؟
سایت اکوایران

آیا واشنگتن و متحدانش معادله نفت خاورمیانه را تغییر داده‌اند؟

اکوایران: با کمک نیروی دریایی آمریکا، شرکت‌های نفتی عربستان سعودی، کویت، قطر و امارات نفتکش‌هایی را اجاره کرده‌اند که فرستنده‌های خود را خاموش می‌کنند و نفت را از خلیج فارس، از طریق تنگه هرمز، به دریای عمان منتقل می‌کنند.