
با این دستور ساده و بدون نیاز به فر، یک نان مرغ خامه ای و لذیذ تهیه کنید که برای افطار یا یک عصرانه مجلسی بسیار مناسب است. این نان پر شده با مرغ، پنیر و سبزیجات، طعمی بی نظیر و بافتی نرم دارد.
مواد لازم برای خمیر: آرد: ۲ پیمانه/ شیر: ۱ پیمانه (ولرم)/ خمیرمایه فوری: ۱ قاشق چای خوری/ شکر: ۱ قاشق غذاخوری/ نمک: ۱/۲ قاشق چای خوری/ روغن: ۲ قاشق غذاخوری
برای مواد میانی: سینه مرغ پخته و ریش ریز شده: ۲۰۰ گرم/ پیاز: ۱ عدد (نگینی خرد شده)/ پنیر خامه ای: ۵۰ گرم/ پنیر موزارلا (رنده شده): ۱۰۰ گرم خامه: ۵۰ میلی لیتر/ فلفل دلمه ای (سبز یا قرمز): ۱ عدد (نگینی خرد شده)/ نمک، فلفل سیاه و پودر سیر: به میزان لازم
طرز تهیه مرحله به مرحله
مرحله ۱: تهیه خمیر
در یک کاسه، شیر ولرم، خمیرمایه و شکر را مخلوط کنید و ۱۰ دقیقه بگذارید بماند تا خمیرمایه فعال شود. آرد و نمک را اضافه کنید و خمیر را ورز دهید تا نرم و لطیف شود. روغن را اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر به دست نچسبد. روی کاسه را بپوشانید و ۱ ساعت در جای گرم بگذارید تا حجم آن دو برابر شود.
…











