قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۴ ساعت قبل

وزیر علوم: دانشگاه‌ها از آغاز مهرماه حضوری خواهند بود/ آموزش مجازی در دستور کار نیست

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با تأکید بر اینکه دانشگاه‌ها از آغاز مهرماه به‌صورت حضوری فعالیت خواهند کرد، گفت: موضوع برگزاری روزدرمیان کلاس‌ها یا مجازی شدن آموزش به دلیل وضعیت سوخت و بهینه‌سازی مصرف انرژی اصلاً روی میز دولت و دانشگاه‌ها نیست و کلاس‌ها به‌طور کامل حضوری برگزار خواهد شد.
 وزیر علوم: دانشگاه‌ها از آغاز مهرماه حضوری خواهند بود/ آموزش مجازی در دستور کار نیست

حسین سیمایی‌صراف پنجم شهریورماه، در حاشیه آیین افتتاح و بهره برداری مدرسه۱۲ کلاسه محمدظهور پرالک مشهد، درجمع خبرنگاران در پاسخ به پرسشی درباره نحوه فعالیت دانشگاه‌ها در سال تحصیلی پیش‌رو اظهار کرد: دانشگاه‌ها حتماً از آغاز مهرماه به‌صورت حضوری تشکیل خواهند شد؛ کمااینکه دانشجویان تحصیلات تکمیلی، شامل مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری، در چند ماه آخر ترم گذشته نیز به‌صورت حضوری بودند. هیچ شک و تردیدی در برگزاری حضوری کلاس‌ها نداشته باشید.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری درباره احتمال برگزاری روزدرمیان کلاس‌های دانشگاه‌ها یا مجازی شدن آموزش در سال تحصیلی پیش‌رو با توجه به وضعیت سوخت و بهینه‌سازی مصرف انرژی عنوان کرد: چنین موضوعی اصلاً روی میز کار دولت و دانشگاه نیست و کلاس‌ها ان‌شاءالله حضوری خواهد بود.

سیمایی‌صراف ادامه داد: دوره مجازی، دوره رضایت‌بخشی نیست و ما در شرایط اضطرار مجبور می‌شویم از مدل مجازی استفاده کنیم. البته اگر کلاس‌های ما هوشمند شوند و بتوانیم آموزش هوشمند را دایر کنیم، ترکیب آموزش حضوری و غیرحضوری با فناوری‌های جدید، ترکیب بسیار موفقی خواهد بود، اما هنوز به این فناوری مجهز نشده‌ایم. 

وزیر علوم در ادامه درباره مفهوم «نسل چهارم دانشگاه» اظهار کرد: دانشگاه‌ها تا سال ۱۳۵۷ آموزش‌محور …



 پروژه پایان دادن به حکومت‌های چپ‌گرا در آمریکای لاتین با مدیریت مارکو روبیو | آمریکا واقعاً دموکراسی را به ونزوئلا برمی‌گرداند؟
۳۶ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

پروژه پایان دادن به حکومت‌های چپ‌گرا در آمریکای لاتین با مدیریت مارکو روبیو | آمریکا واقعاً دموکراسی را به ونزوئلا برمی‌گرداند؟

اقتصادنیوز: به نظر می‌رسد چشم‌انداز دموکراسی در ونزوئلا رو به بهبود باشد. علتش هم این نیست که ترامپ یک‌دفعه به این موضوع علاقه‌مند شده باشد. به این دلیل است که به وزیر امور خارجه، مارکو روبیو، که واقعاً به فکر پایان دادن به دیکتاتوری‌های چپ‌گرا در آمریکای لاتین است، اختیارات نسبتاً گسترده‌ای داده تا از نفوذ عظیم آمریکا در پیگیری آن هدف استفاده کند.

 پزشکیان: منافع هیچ کشوری با زیاده‌خواهی تأمین نمی‌شود
۱۰ دقیقه قبل / خبرگزاری ایرنا

پزشکیان: منافع هیچ کشوری با زیاده‌خواهی تأمین نمی‌شود

تهران-ایرنا-رئیس جمهور با بیان اینکه رویکرد جمهوری اسلامی ایران در عرصه بین‌الملل همواره صلح‌طلبانه و تعامل‌گرایانه بوده است و سفرای کشور باید این رویکرد را به‌درستی برای مردم دنیا تبیین کنند، گفت: منافع هیچ کشوری با زیاده‌خواهی تامین نخواهد شد، بلکه باید شرایطی ایجاد شود تا در یک تعامل هر دو کشور از منافع مشترک بهره‌مند شوند.

 اصغر فرهادی و مهاجرت تولید
۱ ساعت قبل / روزنامه هفت صبح

اصغر فرهادی و مهاجرت تولید

‌فرهادی برای «قصه‌های موازی» سه سال در آمریکا زندگی کرد، تحقیق کرد و نوشت

 جدول قیمت انواع برنج ایرانی؛ امروز ۵ شهریور ۱۴۰۵
۱ ساعت قبل / روزنامه تعادل

جدول قیمت انواع برنج ایرانی؛ امروز ۵ شهریور ۱۴۰۵

گروه اقتصادی اقتصادآنلاین، وضعیت عرضه و تقاضا در بازار کالاهای اساسی حاکی از آن است که نرخ برنج ایرانی در ارقام مختلف، پس از یک دوره ثبات نسبی، موجی از نوسان...

 تاکید رییس اتاق اصناف ایران: کمبود کالا نداریم
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

تاکید رییس اتاق اصناف ایران: کمبود کالا نداریم

رئیس اتاق اصناف ایران، با تأکید بر اینکه هیچ کمبودی در تأمین کالاهای مورد نیاز مردم وجود ندارد، گفت: اصناف و بسیج با فعالیت شبانه‌روزی، افزایش ۳۰۰ درصدی تقاضا در سه روز نخست شرایط بحرانی را مدیریت کردند و اجازه ندادند قفسه فروشگاه‌ها خالی بماند.

 پاکستان با یک کشور عربی دیگر هم توافقنامه نظامی امضا کرد
۲۳ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

پاکستان با یک کشور عربی دیگر هم توافقنامه نظامی امضا کرد

وزارتخانه‌های دفاع کویت و پاکستان با هدف تقویت همکاری‌های دفاعی و نظامی، توافقنامه‌ای مشترک امضا کردند؛ توافقی که بر افزایش هماهنگی عملیاتی، تبادل تجربیات و ارتقای آمادگی نیروهای مسلح دو کشور تمرکز دارد.



آقای وزیر؛ اگر از قیمتهای فروشگاه زیرمجموعه وزارتخانه اطلاع ندارید، چگونه از قیمت بازار باخبرید؟ - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

آقای وزیر؛ اگر از قیمتهای فروشگاه زیرمجموعه وزارتخانه اطلاع ندارید، چگونه از قیمت بازار باخبرید؟ - مردم سالاری آنلاین

اگر فروشگاه دولتی قرار است در بازار نقش‌آفرین باشد، باید برای مردم مزیت ایجاد کند؛ وگرنه صرفِ داشتن تابلوی دولتی، نه قیمت را پایین می‌آورد و نه سفره مردم را رنگین‌تر می‌کند.
آتش‌بس در آسمان، جنگ در بازار؛ ترامپ چطور زمین بازی را عوض کرد؟
سایت اقتصاد ۲۴

آتش‌بس در آسمان، جنگ در بازار؛ ترامپ چطور زمین بازی را عوض کرد؟

پس از هفته‌ها سایه جنگ نظامی، حالا نبرد ایران و آمریکا وارد مرحله‌ای شده که در آن تحریم‌ها جای موشک‌ها را گرفته‌اند. واشنگتن با هدف قرار دادن شبکه مالی و نفتی ایران به دنبال افزایش فشار است و تهران نیز تنگه هرمز و ظرفیت‌های منطقه‌ای خود را به عنوان اهرم چانه‌زنی حفظ کرده است؛ معادله‌ای که پایان آن هنوز نامعلوم است.
سایت اقتصاد ۲۴

فیلم/ مشاور قالیباف: مردم باعث گرانی شدند!

بنزین در محاصره تکذیب و کمبود/ از عیدی اصولگرایان تا صف‌های بنزین؛ میراث ۲۰ ساله یک تصمیم پوپولیستی
سایت اقتصاد ۲۴

بنزین در محاصره تکذیب و کمبود/ از عیدی اصولگرایان تا صف‌های بنزین؛ میراث ۲۰ ساله یک تصمیم پوپولیستی

صف‌های بنزین، تکذیب‌های دولتی و نگرانی از تغییر سهمیه‌ها بار دیگر پرونده قدیمی بحران انرژی در ایران را باز کرده و دولت میان فشار ناترازی و هراس از تبعات اجتماعی هرگونه تغییر در قیمت سوخت، به دنبال راهی برای عبور از بحرانی است که ریشه‌های آن به تصمیمات مجلس هفتم بازمی‌گردد.
سایت اکوایران

آمریکا در آستانه بحران بدهی؟

سایت عصرایران

محسن نامجو خواننده از بازگشت به ایران خبر داد: بودن در وطن از موسیقی مهم‌تر است