قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۵/۱۴

جدال بهرام افشاری و امین حیایی در صدر جدول؛ فروش ۴ بلیت برای یک فیلم!

سینماها هفته گذشته علی‌رغم تعطیلی اربعین حسینی (ع) فروش حدود ۴۶ میلیارد تومانی را تجربه کردند.
 جدال بهرام افشاری و امین حیایی در صدر جدول؛ فروش ۴ بلیت برای یک فیلم!

به گزارش خبرنگار مهر، از امروز چهارشنبه ۱۴ مرداد فیلم جدیدی اکران نشده است و سینماها در یک هفته اخیر براساس اعلام سامانه سمفا تا ساعت ۸ صبح چهارشنبه ۱۴ مرداد در ۱۴ هزار و ۷۹۹ سانس، ۳۰۰ هزار و ۴۷۵ مخاطب داشتند و به فروش حدودا ۴۶ میلیارد تومانی دست یافتند که حدود ۱۴ میلیارد تومان نسبت به هفته پیش کاهش پیدا کرده است.

سینماهای کشور به مناسبت اربعین حسینی (ع) از غروب دوشنبه تا شب سه‌شنبه ۱۳ مرداد تعطیل بودند و این تعطیلی تاثیر چشمگیری بر کاهش فروش آثار داشته است.

«زنده شور» صدرنشین جدول فروش شد

فیلم سینمایی «زنده شور» به تهیه‌کنندگی و کارگردانی کاظم دانشی از ۲۴ تیر اکران خود را آغاز کرده و با فروش ۱۳۴ هزار و ۹۰۹ بلیت به فروش ۲۱ میلیارد و ۵۰۹ میلیون تومانی دست یافته و در رتبه اول جدول فروش هفتگی قرار گرفته است. «زنده شور» درباره یک شب از کار مرتضی زند، نماینده دادستان است که برای اجرای حکم ۵ اعدامی متهم به قتل به شهر دیگری آمده است اما اجرای حکم اول تازه آغاز ماجرا است … .

بهرام افشاری، سارا بهرامی، حامد بهداد، امیر جعفری، شبنم مقدمی، صدف اسپهبدی، محمد ولی‌زادگان، رویا جاویدنیا، علیرضا محمدی‌آرا، عرفان ناصری، فرید سجادی‌حسینی، بهرام ابراهیمی، حسین پورکریمی، مارال فرجاد، محمد عسگری و تورج الوند فهرست پربازیگر این فیلم دانشی را تشکیل می‌دهند.

فیلم سینمایی «استخر» به کارگردانی سروش صحت از ۲۴ تیر اکران خود را آغاز کرد و با فروش ۱۱۱ هزار و ۴۳۶ بلیت به فروش ۱۷ میلیارد و ۴۹۳ میلیون تومانی رسید و در رتبه دوم قرار گرفت. امین حیایی، سحر دولتشاهی، مهران مدیری، کاظم سیاحی، علیرضا خمسه، پانته آ پناهی ها، بیژن بنفشه خواه، مجید یوسفی، سورنا صحت گروه بازیگران «استخر» را تشکیل می دهند.

فیلم «ماجراجویی در جزیره جیمز باند» به کارگردانی بهمن گودرزی و تهیه کنندگی مشترک حمید پنداشته و احسان ظلی پور از ۹ دی ۱۴۰۴ اکران خود را آغاز کرده است. محسن کیایی، سام درخشانی، مهیار حسن و بهراد خرازی جزو بازیگران این فیلم هستند. «ماجراجویی در جزیره جیمز باند» با فروش ۱۹ هزار و ۳۹۰ بلیت به فروش ۲ میلیارد و ۷۸۵ میلیون تومانی دست یافت.

فیلم‌هایی که زیر یک میلیارد فروختند

فیلم سینمایی «لباس شخصی» به کارگردانی و نویسندگی امیرعباس ربیعی و تهیه‌کنندگی …





 ۱۴ نکته از پرفروش‌ترین فیلم سال ۲۰۲۶ | تنهایی و سودآوری مرد عنکبوتی
۱۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

۱۴ نکته از پرفروش‌ترین فیلم سال ۲۰۲۶ | تنهایی و سودآوری مرد عنکبوتی

چهار سال پس از «راهی به خانه نیست»، چهارمین فیلم مستقل مرد عنکبوتی در دنیای سینمایی مارول با عنوان «مرد عنکبوتی: روزی کاملا جدید» به روی پرده رفته و با استقبال شگفت‌انگیز تماشاگران مواجه شده است.

 تاریخ انتشار نسخه باکیفیت فیلم اودیسه مشخص شد
۱۶ ساعت قبل / سایت هم میهن

تاریخ انتشار نسخه باکیفیت فیلم اودیسه مشخص شد

تاریخ انتشار نسخه دیجیتال و بلوری فیلم سینمایی اودیسه به کارگردانی کریستوفر نولان اعلام شد.

 حضور متفاوت پوریا پورسرخ در سریال «اعتراف می‌کنم» | بازیگری که از خودگذشتگی کرد
۱۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

حضور متفاوت پوریا پورسرخ در سریال «اعتراف می‌کنم» | بازیگری که از خودگذشتگی کرد

پوریا پورسرخ بعد از چند وقت دوری از بازیگری، در «اعتراف می‌کنم» سراغ انتخابی رفته که بیش از آنکه ادامه مسیر آشنای او باشد بازتعریف است.

 افتتاح و بهره‌برداری در حوزه کشاورزی و چند خبر خوب دیگر...
۹ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

افتتاح و بهره‌برداری در حوزه کشاورزی و چند خبر خوب دیگر...

این روزها و به مناسبت نزدیک‌شدن هفته دولت، خبرهای خوب فراوانی را از زبان دولت‌مردان می‌شنویم.

 زندگی سید علی با قرآن عجین شده بود
۴ ساعت قبل / سایت جوان آنلاین

زندگی سید علی با قرآن عجین شده بود

شهید در مسابقات قرائت قرآن شرکت می‌کرد. هر روز شهید سیدعلی حداقل یک یا دو صفحه قرآن را با لحن خوش می‌خواند. قرائت زیبایی هم داشت. سیدعلی، چون عربی را از همان...

 بدون عنوان
۸ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

بدون عنوان




سفرهای خاورمیانه‌ای الهام‌بخش بزرگترین داستان‌های آگاتا کریستی بودند
خبرگزاری مهر

سفرهای خاورمیانه‌ای الهام‌بخش بزرگترین داستان‌های آگاتا کریستی بودند

نیل، پترا، بغداد... منطقه خاورمیانه برخی از مهم‌ترین محیط‌ها را برای شکل‌گیری آثار ملکه جنایت فراهم کرد. قتل‌ها شاید تخیلی بودند، اما سفرهای او واقعی بودند.
نقش‌های چادر کمری گیلانی‌ها، روایتگر باور و فرهنگ مردم
خبرگزاری مهر

نقش‌های چادر کمری گیلانی‌ها، روایتگر باور و فرهنگ مردم

تعداد نوارهای دامن زنان گیلانی فقط جنبه زیبایی نداشته؛ این جزئیات می‌توانست سن، وضعیت تأهل و جایگاه اجتماعی زنان را نشان دهد و پوششی رنگارنگ را به زبانی برای بیان هویت تبدیل کند.
آخرین رمان یوسا از چه می‌گوید؟
خبرگزاری ایسنا

آخرین رمان یوسا از چه می‌گوید؟

رمان «سکوت خود را به تو تقدیم می‌کنم» (I Give You My Silence) آخرین نوشته ماریو وارگاس یوسا - برنده جایزه نوبل ادبی - در سال ۲۰۲۳ به زبان اسپانیایی منتشر شد. نویسنده‌اش به‌درستی پیش‌بینی کرده بود که این آخرین رمان او خواهد بود، زیرا سال گذشته در ۸۹ سالگی درگذشت.
خبرگزاری ایرنا

فیلم| گذری بر کاروانسرای شاه عباسی یزد

آسیب‌شناسی یک چالش هنری؛ آیا تئاتر طبقاتی است؟
خبرگزاری ایرنا

آسیب‌شناسی یک چالش هنری؛ آیا تئاتر طبقاتی است؟

روایتِ رسانه‌ای از وضعیت قیمت بلیت تئاتر، این روزها اغلب با تمرکز بر بالاترین نرخ‌هایِ یک سالنِ خاص، تصویرِ یک فضایِ غیرقابلِ دسترسی را به جامعه مخابره می‌کند. اما با نگاه به تنوعِ بیش از ۹۰ اجرایِ هم‌زمان در پایتخت و تفاوتِ ساختاریِ سالن‌های دولتی و خصوصی، مشخص می‌شود که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نه تنها از نقش حمایتی خود عقب‌نشینی نکرده، بلکه در چارچوبِ قانون، در تلاش برای حفظ توازن میان معیشت هنرمندان و قدرت خرید مخاطبان است؛ توازنی که نباید با تیترهایِ یک‌سویه، فدایِ جنجال‌هایِ رسانه‌ای شود.
ابراهیم گلستان؛ روایتگرِ سرسخت یک قرن پرآشوب/ مردی که با هیچ‌کس کنار نیامد
سایت خبرآنلاین

ابراهیم گلستان؛ روایتگرِ سرسخت یک قرن پرآشوب/ مردی که با هیچ‌کس کنار نیامد

سید ابراهیم گلستان (تقوی شیرازی)، از ماندگارترین و در عین حال صریح‌ترین چهره‌های جریان‌ساز ادبیات و سینمای معاصر ایران است. مردی که با نثری آهنگین و ساختاریافته در داستان‌نویسی و نگاهی پیشگام در سینمای مستند و داستانی، الگویی نوین از هنرمندی مستقل، منضبط و بی‌محابا را رقم زد.