قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۸ ساعت قبل

پرداخت حقوق نیروهای شرکتی از ماه آینده متمرکز می‌شود - تسنیم

معاون رئیس‌جمهور از نهایی شدن اصلاح ساختار آموزش‌وپرورش و برنامه پرداخت متمرکز حقوق نیروهای شرکتی خبر داد.
 پرداخت حقوق نیروهای شرکتی از ماه آینده متمرکز می‌شود - تسنیم

اقتصادی

به گزارش خبرگزاری تسنیم، علاءالدین رفیع‌زاده، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور، با اشاره به روند اجرای برنامه اصلاح نظام اداری اظهار کرد: کوچک‌سازی و منطقی‌سازی حجم و اندازه دولت یکی از 6 محور اصلی برنامه‌های اصلاح نظام اداری است که اجرای آن در سه تا چهار ماه دوران جنگ با وقفه و محدودیت‌هایی مواجه شد.

وی افزود: در آن شرایط، به دلیل وضعیت خاص کشور، امکان اعمال فشار برای اجرای اقدامات عملیاتی کوچک‌سازی در دستگاه‌های اجرایی وجود نداشت، اما در یکی دو ماه اخیر این روند دوباره آغاز شده و اصلاح مأموریت‌ها و ساختار دستگاه‌ها در دستور کار قرار گرفته است.

رئیس سازمان اداری و استخدامی گفت: آخرین دستگاهی که اصلاح ساختار آن در هفته گذشته نهایی شد و کلیات آن نیز در دولت به تصویب رسید، وزارت آموزش و پرورش است. البته اصلاح ساختار وزارت کشور پیش از جنگ ابلاغ شده بود.

رفیع‌زاده با قدردانی از همکاری وزیر و مدیران وزارت آموزش و پرورش، اظهار کرد: برنامه اصلاح ساختار این وزارتخانه شامل ادغام برخی مناطق و نواحی، ادغام و کوچک‌سازی برخی ادارات و حذف ساختارهای غیرضرور است.

وی در عین حال تأکید کرد: نگاه دولت صرفاً حذف ساختار نیست؛ در مناطقی که فاصله و مسیر دسترسی مردم به مرکز شهر طولانی است و ایجاد یک اداره یا واحد خدمات‌رسان می‌تواند دریافت خدمات را تسهیل کند، امکان ایجاد واحدهای جدید نیز از محل حذف ساختارهای زائد و موازی پیش‌بینی شده است.

معاون رئیس‌جمهور افزود: رویکرد ما در چابک‌سازی و منطقی‌سازی حجم و اندازه دولت این است که مردم بتوانند خدمات دولتی را آسان‌تر و سریع‌تر دریافت کنند. بر همین اساس، تلاش می‌کنیم هر ماه اصلاح ساختار یک یا دو دستگاه را نهایی و ابلاغ کنیم.

پرداخت حقوق نیروهای شرکتی زیر نظارت سامانه متمرکز

رفیع‌زاده در بخش …





 افزایش عمق رکود در اقتصاد ایران
۳ ساعت قبل / سایت فردای اقتصاد

افزایش عمق رکود در اقتصاد ایران


 قیمت دلار، طلا و سکه امروز؛ دلار ۱۹۳ هزار تومان، طلای ۱۸ عیار ۲۱ میلیون و سکه ۲۰۹ میلیون شد
۱ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

قیمت دلار، طلا و سکه امروز؛ دلار ۱۹۳ هزار تومان، طلای ۱۸ عیار ۲۱ میلیون و سکه ۲۰۹ میلیون شد

اقتصادنیوز: بازار طلا، سکه و ارز در آخرین روز مرداد با موجی از صعود چندکاناله روبه‌رو شد؛ دلار تا ۱۹۳ هزار و ۴۸۰ تومان بالا رفت، یورو با عبور از مرز ۲۲۶ هزار تومان رکورد تاریخی جدیدی ثبت کرد و سکه امامی با جهش ۱۱ میلیون و ۲۰۰ هزار تومانی به ۲۰۹ میلیون تومان رسید.

 نماینده مجلس: هزینه ناشی از سیاست‌های غیرکارشناسی در بازار لوازم خانگی، مستقیماً از جیب مردم پرداخت می‌شود
۴ ساعت قبل / سایت هم میهن

نماینده مجلس: هزینه ناشی از سیاست‌های غیرکارشناسی در بازار لوازم خانگی، مستقیماً از جیب مردم پرداخت می‌شود

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با بیان اینکه سیاست‌های غیرکارشناسی، فشار را بر دوش مصرف‌کننده می‌گذارد، گفت: بخش بزرگی از صنعت لوازم خانگی وابسته به مواد اولیه، قطعات واسطه‌ای و نهاده‌هایی است که کوچک‌ترین نوسان در دسترسی یا قیمت آن‌ها، مستقیماً بر ظرفیت تولید اثر می‌گذارد.

 ChatGPT حالا می‌تواند پیام‌های آیفون را بخواند، ویرایش کند و بفرستد
۲ ساعت قبل / سایت توسعه برند

ChatGPT حالا می‌تواند پیام‌های آیفون را بخواند، ویرایش کند و بفرستد

توسعه برند؛ OpenAI با افزودن امکان اتصال ChatGPT به پیام‌های آیفون، یک قدم فراتر از پاسخ‌گویی به درخواست‌های کاربران برداشته است؛ حالا این دستیار هوش مصنوعی می‌تواند پیام‌ها را جست‌وجو، دسته‌بندی و ویرایش کند، پاسخ پیشنهاد دهد و حتی از طرف کاربر پیام ارسال یا حذف کند؛ قابلیتی که در کنار راحتی، پرسش‌های جدی درباره حریم خصوصی و کنترل کاربر ایجاد کرده است.

 تعدادی کارگزار از محل رسوب حق بیمه تبلیغات میلیاردی به صداوسیما می‌دادند!
۱ ساعت قبل / سایت فرکانس

تعدادی کارگزار از محل رسوب حق بیمه تبلیغات میلیاردی به صداوسیما می‌دادند!

افشاگری رئیس کل بیمه مرکزی از اتفاقات اخیر؛

 سود زنگان ۱۴۰۵ کی واریز می‌شود و چقدر است؟
۲ ساعت قبل / سايت نبض بورس

سود زنگان ۱۴۰۵ کی واریز می‌شود و چقدر است؟

مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت صنعت روی زنگان با نماد زنگان براساس آگهی منتشره در سامانه کدال در تاریخ 1405/04/30 برگزار گردید. سود مجمع زنگان ۱۴۰۵ را چگونه در...



هزینه حمل فقط کرایه کشتی نیست - سایت خبری اقتصاد پویا
سایت اقتصاد پویا

هزینه حمل فقط کرایه کشتی نیست - سایت خبری اقتصاد پویا

در تجارت بین‌الملل، فاصله فقط با کیلومتر سنجیده نمی‌شود؛ فاصله یک هزینه اقتصادی است. هرچه مسیر طولانی‌تر، پرریسک‌تر و غیرقابل پیش‌بینی‌تر شود، هزینه رسیدن کالا به مقصد افزایش پیدا می‌کند. ممکن است کرایه حمل فقط یکی از اجزای این هزینه باشد، اما مشکل آنجاست که افزایش ریسک معمولاً چند هزینه دیگر را نیز هم‌زمان فعال [ ]
ایران و ضرورت ساخت جاده مالی - سایت خبری اقتصاد پویا
سایت اقتصاد پویا

ایران و ضرورت ساخت جاده مالی - سایت خبری اقتصاد پویا

رضا قیدر / آسیای مرکزی با حضور کشورهایی مانند قزاقستان، ازبکستان، ترکمنستان، تاجیکستان و قرقیزستان، بازاری مهم برای کالا و خدمات ایرانی به شمار می‌رود. نزدیکی جغرافیایی، اشتراکات تاریخی و فرهنگی، نیاز این کشورها به برخی محصولات صنعتی و کشاورزی و دسترسی ایران به آب‌های آزاد، مجموعه‌ای از مزیت‌هایی هستند که می‌توانند تجارت دوجانبه را [ ]
عدالت سرانه، فشار نابرابردر طرح تخصیص بنزین: مسئله خانوارهای کم‌درآمدِ خودرودار
سایت هم میهن

عدالت سرانه، فشار نابرابردر طرح تخصیص بنزین: مسئله خانوارهای کم‌درآمدِ خودرودار

نقطه آسیب‌پذیر طرح دقیقاً در میان همان گروهی قرار دارد که سیاست اصلاح یارانه نباید فشار اصلی را بر آن تحمیل کند: خانوارهای کم‌درآمدِ خودرودار، به‌ویژه خانوارهای کوچک، دارای خودروهای پرمصرف و وابسته به خودرو برای کار و رفت‌وآمد.
سه سناریو برای مدیریت ناترازی سوخت روی میز دولت - همدلی
روزنامه همدلی

سه سناریو برای مدیریت ناترازی سوخت روی میز دولت - همدلی

این روزها با تشدید ناترازی بنزین در کنار رشد مصرف، خودروهای پرمصرف و توزیع نابرابر یارانه، سیاست‌گذار را با اصلاح تدریجی و تصمیم‌....
ایرانیان در محاصره گرانی و نداری - سایت خبری اقتصاد پویا
سایت اقتصاد پویا

ایرانیان در محاصره گرانی و نداری - سایت خبری اقتصاد پویا

دانیال امینی / برای یک خانوار، افزایش دو یا سه برابری قیمت یک کالای مصرفی در شش ماه، صرفاً به معنای گران‌تر شدن یک محصول نیست؛ این تغییر می‌تواند کل الگوی مصرف را دگرگون کند. خانواری که پیش‌تر برای خرید یک کالا، سهم مشخصی از درآمد ماهانه خود را کنار می‌گذاشت، اکنون ممکن است مجبور [ ]
آیا واشنگتن و متحدانش معادله نفت خاورمیانه را تغییر داده‌اند؟
سایت اکوایران

آیا واشنگتن و متحدانش معادله نفت خاورمیانه را تغییر داده‌اند؟

اکوایران: با کمک نیروی دریایی آمریکا، شرکت‌های نفتی عربستان سعودی، کویت، قطر و امارات نفتکش‌هایی را اجاره کرده‌اند که فرستنده‌های خود را خاموش می‌کنند و نفت را از خلیج فارس، از طریق تنگه هرمز، به دریای عمان منتقل می‌کنند.