قیمت طلا امروز




 سایت فرارو / ۲ ساعت قبل

امسال چرا واکسن آنفلوآنزا نداریم؟

شهریور، زمان مناسب برای آغاز واکسیناسیون آنفلوآنزا است اما هنوز خبری از توزیع این واکسن در کشور نیست.
 امسال چرا واکسن آنفلوآنزا نداریم؟

بر اساس اطلاعات منتشرشده، نخستین محموله واکسن آنفلوآنزا شامل حدود ۴۰۰ هزار دوز واکسن سینوفارم چین قرار است به‌زودی وارد کشور شود، اما توزیع آن پیش از مهرماه انجام نخواهد شد. در همین حال، هنوز خبری از واکسن‌های هلندی و فرانسوی که در سال‌های گذشته بخشی از نیاز بازار را تأمین می‌کردند، نیست. 

این وضعیت در حالی رخ می‌دهد که هادی احمدی، مدیر روابط عمومی انجمن داروسازان ایران، گفته است سالانه به‌طور متوسط حدود ۳ میلیون دوز واکسن آنفلوآنزا وارد کشور می‌شد و قرار بود واکسن‌های امسال از نیمه نخست شهریور در شبکه توزیع قرار بگیرند. اما تا این لحظه واکسنی وارد شبکه توزیع نشده است.  چرا واکسن ایرانی هم نداریم؟ 

ماجرا فقط به واردات ختم نمی‌شود. امسال تولید داخلی واکسن آنفلوآنزا نیز متوقف شده است. واکسن ایرانی «فلوگارد» که از سال ۱۴۰۰ وارد بازار شده بود، در سال‌های گذشته با مشکلاتی مانند استقبال پایین، قیمت‌گذاری و باقی ماندن بخشی از تولیدات مواجه شد؛ حتی گزارش‌هایی از امحای واکسن‌های منقضی‌شده و خسارت سنگین تولیدکننده منتشر شده …



 کمک‌هزینه ازدواج بازنشستگان
۲ ساعت قبل / روزنامه پیام ما

کمک‌هزینه ازدواج بازنشستگان

بازنشستگان تأمین اجتماعی کمک‌هزینه ازدواج نمی‌گیرند؛ زیرا شرط اصلی دریافت این حمایت، داشتن رابطه بیمه‌ای فعال با کارفرما در زمان عقد است.

 کیفرخواست مرد متهم به قتل همسر و دخترش صادر شد
۵۸ دقیقه قبل / سایت رکنا

کیفرخواست مرد متهم به قتل همسر و دخترش صادر شد

حوادث رکنا: مردی که متهم است همسر و دختر ۱۳ ساله‌اش را در خانه‌ای در چیتگر با شلیک گلوله به قتل رسانده، پس از اعتراف به جنایت و صحنه‌سازی برای فریب پلیس، با صدور کیفرخواست به‌زودی در دادگاه کیفری استان تهران محاکمه می‌شود.

 آبیاری نوین و تولید پایدار
۲ ساعت قبل / روزنامه پیام ما

آبیاری نوین و تولید پایدار

معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت توسعه آبیاری نوین، تکمیل زیرساخت‌های آب و خاک و مشارکت کشاورزان، بهره‌وری و تولید پایدار خوزستان را تقویت می‌کند.

 نهضت سوادآموزی نیازمند بازنگری در مأموریت و اصلاح ساختار است
۱۸ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

نهضت سوادآموزی نیازمند بازنگری در مأموریت و اصلاح ساختار است

وزیر آموزش و پرورش با تأکید بر ضرورت بازنگری اساسی در مأموریت‌ها و ساختار سازمانی نهضت سوادآموزی، گفت: این سازمان در کنار دستاوردهای ارزشمند خود، در سال‌های گذشته از نگاه تحولی و آینده‌محور فاصله گرفته و اکنون باید با استفاده از ظرفیت‌های قانونی، دانشگاهی، فناوری‌های نوین و تجربه پیشکسوتان، نقشه راه جدیدی برای آن تدوین شود.

 کشف ۳۸۲ قبضه انواع سلاح قاچاق و دستگیری ۱۲۸ قاچاقچی
۱۸ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

کشف ۳۸۲ قبضه انواع سلاح قاچاق و دستگیری ۱۲۸ قاچاقچی

سردار منتظرالمهدی، سخنگوی پلیس گفت: در ادامه اجرای طرح‌های برخورد با قاچاقچیان سلاح و مهمات غیر مجاز در دو استان کرمان و خوزستان، طی ۴۸ ساعت گذشته، تعداد ۳۸۲...

 درگذشت مسعود حسنخانی
۲ ساعت قبل / روزنامه پیام ما

درگذشت مسعود حسنخانی

جعفر (مسعود) حسنخانی، نوازنده ویولن و آهنگساز باسابقه و عضو ارکستر گل‌ها، در ۸۸ سالگی درگذشت؛ مراسم تشییع شنبه برگزار می‌شود.



روزنامه پیام ما

معمای شاهین٢

بحران آب: شکست آمایش سرزمین
روزنامه پیام ما

بحران آب: شکست آمایش سرزمین

بحران آب در ایران تنها نتیجه خشکسالی نیست، بلکه پیامد سال‌ها بی‌توجهی به آمایش سرزمین، استقرار صنایع آب‌بر در مناطق خشک و توسعه ناپایدار فضایی است.
بازتولید خانواده سنتی
روزنامه پیام ما

بازتولید خانواده سنتی

محدودیت مهریه به ۱۴ سکه، تنها اهرم حقوقی زنان را تضعیف می‌کند. کارشناسان معتقدند این نابرابری به تثبیت مردسالاری و کاهش تمایل به ازدواج می‌انجامد.
ادعای خوب‌بودن باید حسابرسی
روزنامه پیام ما

ادعای خوب‌بودن باید حسابرسی

بررسی گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس درباره ضرورت ایجاد نظام حقوقی و ارزیابی تأثیر واقعی کسب‌وکارهای اجتماعی برای جلوگیری از سوءاستفاده‌های تبلیغاتی.
زمیـــن؛ ردپای یک گونــــــه
روزنامه پیام ما

زمیـــن؛ ردپای یک گونــــــه

بررسی دگرگونی رابطه انسان و زمین؛ چگونه بشر از سازگاری با طبیعت، با انقلاب صنعتی و «شتاب بزرگ» به نیرویی تغییردهنده در مقیاس سیاره تبدیل شد؟
خیانت خاموش در بستر فضای مجازی
سایت جوان آنلاین

خیانت خاموش در بستر فضای مجازی

خیانت به‌عنوان محکم‌ترین انگیزه در دعاوی خانواده، همیشه با یک قرار پنهانی آغاز نمی‌شود. گاهی با یک پیام ساده شروع می‌شود