
همزمان با روزهای پایانی مرداد ماه، حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی در صف پرداخت قرار گرفته و مراحل واریز آن از امروز پنجشنبه 29 مرداد 1405 آغاز می شود.
به گزارش هفت صبح، پرداخت حقوق مرداد ماه بازنشستگان و مستمری بیش از ۵ میلیون و ۳۰۰هزار بازنشسته سازمان تامین اجتماعی، از ظهر امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ماه آغاز و به تدریج طی سه روز به ترتیب حروف الفبا و از طریق بانکهای عامل انجام خواهد شد. مابه التفاوت فروردین و اردیبهشت واریز می شود؟
در خصوص زمان پرداخت معوقات مابهالتفاوت افزایش سالیانه و اجرای مرحله سوم متناسبسازی مربوط به فروردین و اردیبهشت ماه نیز پس از تأمین منابع مالی مورد نیاز، متعاقباً اطلاعرسانی رسمی از طریق روابط عمومی سازمان انجام خواهد شد.
با توجه به شرایط شبکه بانکی کشور، از بازنشستگان و مستمریبگیران خواسته شده در صورت عدم دریافت پیامک بانکی تا پایان مدت زمان اعلامی، موجودی حساب خود را بررسی کنند.
دریافت فیش حقوقی مرداد ماه بازنشستگان تامین اجتماعی
فیش حقوقی مرداد، از اول شهریورماه و بدون نیاز به مراجعه به شعب و کارگزاریها از طریق سامانه خدمات غیرحضوری به نشانی es.tamin.ir یا اپلکیشن «تأمین من» قابل دریافت و مشاهده است.
در صورت هرگونه …










