قیمت طلا امروز




 سایت اندیشه معاصر / ۵۷ دقیقه قبل

زمان پرداخت معوقات بازنشستگان تغییر کرد؛ واریز مابه التفاوت حقوق از ۱۵ شهریور ۱۴۰۵ + جزئیات کامل

زمان پرداخت معوقات بازنشستگان تامین اجتماعی بار دیگر تغییر کرد و طبق تازه ترین اظهارات وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، واریز مابه التفاوت حقوق فروردین و اردیبهشت بازنشستگان از ۱۵ شهریور ۱۴۰۵ آغاز می شود. این در حالی است که پیش از این تاریخ های دیگری برای پرداخت معوقات اعلام شده بود و همین موضوع باعث سردرگمی بسیاری از بازنشستگان شده است.
 زمان پرداخت معوقات بازنشستگان تغییر کرد؛ واریز مابه التفاوت حقوق از ۱۵ شهریور ۱۴۰۵ + جزئیات کامل

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی  اندیشه معاصر ؛ پرداخت معوقات بازنشستگان تامین اجتماعی در روزهای اخیر با تغییر زمان بندی مواجه شده و حالا تاریخ جدیدی برای واریز مابه التفاوت حقوق اعلام شده است. پرداخت معوقات بازنشستگان مربوط به اختلاف افزایش حقوق فروردین و اردیبهشت ۱۴۰۵ است که به دلیل نهایی نشدن محاسبات افزایش مستمری، در موعد معمول پرداخت نشده بود. طبق آخرین اظهارات منتشرشده، پرداخت معوقات بازنشستگان از ۱۵ شهریور آغاز خواهد شد و این موضوع برای میلیون ها بازنشسته و مستمری بگیر تامین اجتماعی اهمیت زیادی دارد. در حالی که پیش از این از ۹ شهریور به عنوان زمان آغاز پرداخت سخن گفته شده بود، خبرهای جدید از جابه جایی این زمان حکایت دارد. پرداخت معوقات بازنشستگان قرار است پس از تامین منابع مالی لازم و طی فرآیند مشخص انجام شود و مبلغ دریافتی هر فرد نیز با توجه به میزان حقوق و مابه التفاوت مربوط به او متفاوت خواهد بود. اکنون مهم ترین سوال بازنشستگان این است که پرداخت معوقات بازنشستگان دقیقا از چه روزی آغاز می شود و آیا تمام مبالغ در یک مرحله به حساب ها واریز خواهد شد یا پرداخت ها به تدریج انجام می شود. در ادامه آخرین جزئیات این تغییر زمان، ماه های مشمول و نحوه پیگیری وضعیت معوقات را بررسی می کنیم.

زمان پرداخت معوقات بازنشستگان تغییر کرد

موضوع پرداخت معوقات بازنشستگان تامین اجتماعی طی هفته های اخیر به یکی از مهم ترین مطالبات جامعه بازنشستگان تبدیل شده است. در ابتدا خبرهایی درباره آغاز پرداخت در روزهای ابتدایی شهریور منتشر شد و در مقطعی نیز تاریخ ۹ شهریور برای شروع واریز مطرح شد، اما تازه ترین اظهارات وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی نشان می دهد زمان پرداخت به ۱۵ شهریور منتقل شده است.

بر اساس گزارش های منتشرشده، احمد میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، درباره زمان جدید پرداخت معوقات اعلام کرده که مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی قول داده است پرداخت معوقات بازنشستگان از ۱۵ شهریور آغاز شود. به این ترتیب، تاریخ جدید فعلا ۱۵ شهریور ۱۴۰۵ اعلام شده است.

اندیشه.معاصر نوشت: تغییر زمان پرداخت معوقات بازنشستگان در شرایطی اتفاق افتاده که بازنشستگان تامین اجتماعی از ماه های گذشته منتظر دریافت مابه التفاوت افزایش حقوق خود هستند. اختلاف زمانی میان وعده های مطرح شده، باعث …



 دستاوردهایی که در هیاهوی جنگ دیده نشد
۱۶ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

دستاوردهایی که در هیاهوی جنگ دیده نشد

اهمیت صنعت بومی داروسازی کشور قطعا طی سال‌های اخیر بر همه ثابت شده است. این صنعت اکنون در جایگاهی ایستاده که به گفته رئیس سازمان غذا و دارو بیش از ۹۷ درصد اقلام دارویی را از نظر تعداد در داخل تولید می‌کند و بیش از ۸۰ درصد بازار از نظر ارزش ریالی نیز در اختیار دارد.

 عراقچی: آمریکا با «تروریسم اقتصادی» به دنبال ارعاب و فشار بر کشورهای مستقل است
۱۳ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

عراقچی: آمریکا با «تروریسم اقتصادی» به دنبال ارعاب و فشار بر کشورهای مستقل است

برنا - گروه بین الملل: وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در نامه‌ای خطاب به دبیرکل سازمان ملل متحد، رئیس شورای امنیت و اعضای این سازمان، اقدام اخیر آمریکا...

 معابر پایتخت ایمن‌تر می‌شوند
۱۶ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

معابر پایتخت ایمن‌تر می‌شوند

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران از اجرای مجموعه‌ای از طرح‌های ایمنی و ساماندهی معابر پایتخت خبر داد.

 تصویر چهره باز 2 زن که دزدان طلا فروشی هستند + گفتگو با زن طلافروش
۱۶ ساعت قبل / سایت رکنا

تصویر چهره باز 2 زن که دزدان طلا فروشی هستند + گفتگو با زن طلافروش

رکنا:2 زن با معرفی خود به عنوان مشتری وارد یک طلافروشی در قائمیه فارس شدند و با استفاده از غفلت فروشنده، 2 النگوی بحرینی را سرقت کردند؛ حالا با گذشت حدود 2 ماه از این سرقت، پرونده همچنان در پلیس آگاهی در حال پیگیری است.

 آبیاری نوین و تولید پایدار
۲ ساعت قبل / روزنامه پیام ما

آبیاری نوین و تولید پایدار

معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت توسعه آبیاری نوین، تکمیل زیرساخت‌های آب و خاک و مشارکت کشاورزان، بهره‌وری و تولید پایدار خوزستان را تقویت می‌کند.

 ضدعفونی آبشخور مانشت و قلارنگ
۲ ساعت قبل / روزنامه پیام ما

ضدعفونی آبشخور مانشت و قلارنگ

آبشخورها و چشمه‌های مشترک دام و حیات‌وحش در منطقه حفاظت‌شده مانشت و قلارنگ ایوان برای پیشگیری از بیماری‌های واگیر لایروبی و ضدعفونی شد.



روزنامه پیام ما

معمای شاهین٢

بحران آب: شکست آمایش سرزمین
روزنامه پیام ما

بحران آب: شکست آمایش سرزمین

بحران آب در ایران تنها نتیجه خشکسالی نیست، بلکه پیامد سال‌ها بی‌توجهی به آمایش سرزمین، استقرار صنایع آب‌بر در مناطق خشک و توسعه ناپایدار فضایی است.
بازتولید خانواده سنتی
روزنامه پیام ما

بازتولید خانواده سنتی

محدودیت مهریه به ۱۴ سکه، تنها اهرم حقوقی زنان را تضعیف می‌کند. کارشناسان معتقدند این نابرابری به تثبیت مردسالاری و کاهش تمایل به ازدواج می‌انجامد.
ادعای خوب‌بودن باید حسابرسی
روزنامه پیام ما

ادعای خوب‌بودن باید حسابرسی

بررسی گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس درباره ضرورت ایجاد نظام حقوقی و ارزیابی تأثیر واقعی کسب‌وکارهای اجتماعی برای جلوگیری از سوءاستفاده‌های تبلیغاتی.
زمیـــن؛ ردپای یک گونــــــه
روزنامه پیام ما

زمیـــن؛ ردپای یک گونــــــه

بررسی دگرگونی رابطه انسان و زمین؛ چگونه بشر از سازگاری با طبیعت، با انقلاب صنعتی و «شتاب بزرگ» به نیرویی تغییردهنده در مقیاس سیاره تبدیل شد؟
خیانت خاموش در بستر فضای مجازی
سایت جوان آنلاین

خیانت خاموش در بستر فضای مجازی

خیانت به‌عنوان محکم‌ترین انگیزه در دعاوی خانواده، همیشه با یک قرار پنهانی آغاز نمی‌شود. گاهی با یک پیام ساده شروع می‌شود