قیمت طلا امروز




 سایت اکونیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۲۰

قیمت‌ها در بازار طلا ، سکه و ارز صعودی شد - اکونیوز

اقتصاد ایران: بازار ارز، طلا و سکه در ۲۰ مرداد ۱۴۰۵ صعودی شد و دلار، اونس و سکه امامی با نزدیک شدن به مقاومت های کلیدی، بازار را در آستانه یک تصمیم مهم قرا
 قیمت‌ها در بازار طلا ، سکه و ارز صعودی شد - اکونیوز

به گزارش خبرگزاری  اقتصاد ایران ،  بازار ارز، طلا و سکه در معاملات سه‌شنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۵ در مسیر صعودی حرکت کردند.

بازار ارز آزاد در معاملات امروز با افزایش قیمت مهم‌ترین ارزهای شاخص همراه شد. دلار، یورو و درهم هر سه در مسیر صعودی حرکت کردند و در این میان، یورو از نظر درصدی، رشد بیشتری نسبت به دلار داشت. این افزایش همزمان در شرایطی رخ داد که بازار همچنان نسبت به اخبار سیاسی، چشم‌انداز مذاکرات و تحولات مربوط به منابع ارزی حساس است. به این ترتیب، معاملات امروز را می‌توان روز تقویت نسبی تقاضا در بازار ارز دانست.

دلار آمریکا امروز با افزایش ۲ هزار و ۱۹۰ تومانی نسبت به روز گذشته به ۱۸۷ هزار و ۳۹۰ تومان رسید. نرخ دلار روز گذشته حدود ۱۸۵ هزار و ۲۰۰ تومان بود و رشد امروز معادل ۱.۱۸ درصد محاسبه می‌شود. افزایش امروز باعث شد دلار بار دیگر بالای مرز ۱۸۷ هزار تومان قرار گیرد؛ سطحی که اکنون از نظر روانی اهمیت زیادی برای معامله‌گران دارد و می‌تواند نخستین آزمون جدی قدرت خریداران در معاملات کوتاه‌مدت باشد.

در بازار یورو نیز قیمت با افزایش ۳ هزار و ۴۷۰ تومانی به ۲۱۷ هزار و ۲۹۰ تومان رسید. یورو روز گذشته حدود ۲۱۳ هزار و ۸۲۰ تومان معامله شده بود و رشد امروز آن معادل ۱.۶۲ درصد است. بنابراین شدت رشد یورو از دلار بیشتر بوده است. این ارز اکنون در فاصله نزدیکی از مقاومت ۲۱۸ هزار و ۵۰۰ تومان قرار گرفته و عبور از این سطح می‌تواند مسیر حرکت آن را به سمت مرز روانی ۲۲۰ هزار تومان هموار کند.

درهم نیز امروز صعودی بود و با افزایش ۶۱۰ تومانی به ۵۱ هزار و ۱۱۰ تومان رسید. این افزایش معادل ۱.۲۱ درصد است. اهمیت درهم برای بازار داخلی فقط به قیمت آن محدود نمی‌شود؛ این ارز یکی از شاخص‌های مورد توجه معامله‌گران برای ارزیابی جهت حرکت دلار است. بنابراین رشد همزمان دلار و درهم اهمیت بیشتری دارد و اگر این روند در معاملات بعدی نیز تکرار شود، می‌تواند انتظارات افزایشی بازار ارز را تقویت کند.

با این حال، دامنه رشد امروز هنوز به اندازه‌ای نیست که بتوان از یک جهش قیمتی پرقدرت سخن گفت. تغییرات نرخ‌ها بیشتر از یک حرکت افزایشی با شیب ملایم حکایت دارد. به همین دلیل، رفتار بازار در معاملات بعدی اهمیت زیادی خواهد داشت. اگر دلار بتواند بالای ۱۸۷ هزار تومان تثبیت شود و …



 نیواکس: بهترین انتخاب برای مبادلات دلار استرالیا | راهنمای جامع خرید و فروش امن دلار
۱۸ دقیقه قبل / سایت اقتصاد ایرانی

نیواکس: بهترین انتخاب برای مبادلات دلار استرالیا | راهنمای جامع خرید و فروش امن دلار

اقتصادایرانی: در دنیای امروز که نوسانات ارزی و چالش‌های نقل و انتقال پول به یکی از دغدغه‌های اصلی مهاجران، دانشجویان و بازرگانان تبدیل شده است، دسترسی به یک پلتفرم امن، سریع و تخصصی بیش از هر زمان دیگری اهمیت دارد.

 شرط ۴ درصدی وزیر کار برای بازنشستگی سخت و زیان‌آور کارگران
۵۰ دقیقه قبل / سایت اقتصاد ایرانی

شرط ۴ درصدی وزیر کار برای بازنشستگی سخت و زیان‌آور کارگران

اقتصادایرانی: کارگران ساختمانی سال‌هاست در معرض خطرهای جدی، آسیب‌های جسمی و شرایط دشوار کاری قرار دارند؛ اما بسیاری از آنان تاکنون از مزایای مشاغل سخت و زیان‌آور برخوردار نبوده‌اند. حالا وزیر کار از طرحی خبر داده که می‌تواند معادله را تغییر دهد.

 تعداد خانه خالی در ایران اعلام شد
۱ ساعت قبل / سایت اقتصاد ایرانی

تعداد خانه خالی در ایران اعلام شد

اقتصادایرانی: معاون وزیر راه اعلام کرد: در سطح کلان اقتصادی لزوماً با کمبود مطلق واحد مسکونی مواجه نیستیم؛ چراکه حدود ۳۲.۵ میلیون واحد مسکونی در کشور وجود دارد.



هزینه حمل فقط کرایه کشتی نیست - سایت خبری اقتصاد پویا
سایت اقتصاد پویا

هزینه حمل فقط کرایه کشتی نیست - سایت خبری اقتصاد پویا

در تجارت بین‌الملل، فاصله فقط با کیلومتر سنجیده نمی‌شود؛ فاصله یک هزینه اقتصادی است. هرچه مسیر طولانی‌تر، پرریسک‌تر و غیرقابل پیش‌بینی‌تر شود، هزینه رسیدن کالا به مقصد افزایش پیدا می‌کند. ممکن است کرایه حمل فقط یکی از اجزای این هزینه باشد، اما مشکل آنجاست که افزایش ریسک معمولاً چند هزینه دیگر را نیز هم‌زمان فعال [ ]
ایران و ضرورت ساخت جاده مالی - سایت خبری اقتصاد پویا
سایت اقتصاد پویا

ایران و ضرورت ساخت جاده مالی - سایت خبری اقتصاد پویا

رضا قیدر / آسیای مرکزی با حضور کشورهایی مانند قزاقستان، ازبکستان، ترکمنستان، تاجیکستان و قرقیزستان، بازاری مهم برای کالا و خدمات ایرانی به شمار می‌رود. نزدیکی جغرافیایی، اشتراکات تاریخی و فرهنگی، نیاز این کشورها به برخی محصولات صنعتی و کشاورزی و دسترسی ایران به آب‌های آزاد، مجموعه‌ای از مزیت‌هایی هستند که می‌توانند تجارت دوجانبه را [ ]
عدالت سرانه، فشار نابرابردر طرح تخصیص بنزین: مسئله خانوارهای کم‌درآمدِ خودرودار
سایت هم میهن

عدالت سرانه، فشار نابرابردر طرح تخصیص بنزین: مسئله خانوارهای کم‌درآمدِ خودرودار

نقطه آسیب‌پذیر طرح دقیقاً در میان همان گروهی قرار دارد که سیاست اصلاح یارانه نباید فشار اصلی را بر آن تحمیل کند: خانوارهای کم‌درآمدِ خودرودار، به‌ویژه خانوارهای کوچک، دارای خودروهای پرمصرف و وابسته به خودرو برای کار و رفت‌وآمد.
سه سناریو برای مدیریت ناترازی سوخت روی میز دولت - همدلی
روزنامه همدلی

سه سناریو برای مدیریت ناترازی سوخت روی میز دولت - همدلی

این روزها با تشدید ناترازی بنزین در کنار رشد مصرف، خودروهای پرمصرف و توزیع نابرابر یارانه، سیاست‌گذار را با اصلاح تدریجی و تصمیم‌....
ایرانیان در محاصره گرانی و نداری - سایت خبری اقتصاد پویا
سایت اقتصاد پویا

ایرانیان در محاصره گرانی و نداری - سایت خبری اقتصاد پویا

دانیال امینی / برای یک خانوار، افزایش دو یا سه برابری قیمت یک کالای مصرفی در شش ماه، صرفاً به معنای گران‌تر شدن یک محصول نیست؛ این تغییر می‌تواند کل الگوی مصرف را دگرگون کند. خانواری که پیش‌تر برای خرید یک کالا، سهم مشخصی از درآمد ماهانه خود را کنار می‌گذاشت، اکنون ممکن است مجبور [ ]
آیا واشنگتن و متحدانش معادله نفت خاورمیانه را تغییر داده‌اند؟
سایت اکوایران

آیا واشنگتن و متحدانش معادله نفت خاورمیانه را تغییر داده‌اند؟

اکوایران: با کمک نیروی دریایی آمریکا، شرکت‌های نفتی عربستان سعودی، کویت، قطر و امارات نفتکش‌هایی را اجاره کرده‌اند که فرستنده‌های خود را خاموش می‌کنند و نفت را از خلیج فارس، از طریق تنگه هرمز، به دریای عمان منتقل می‌کنند.