جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا
کیک فندقی
● مواد لازم:
▪ کره نرم شده ۲۵۰ گرم
▪ شکر ۲۰۰ گرم
▪ تخممرغ ۴ عدد
▪فندق چرخکرده ۲۵۰ گرم
▪آرد ۲۵۰ گرم
▪ وانیل ۱ قاشق غذاخوری
▪ بکینگپودر ۳ قاشق غذاخوری
▪ آبانگور ۲ قاشق غذاخوری
▪ پودر قند ۴ قاشق غذاخوری
▪ کره برای چرب کردن قالب
● طرز تهیه :
۱) اول قالب را چرب کنید.
۲) فر را تا ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کنید.
۳) کره را با شکر و وانیل بزنید تا کف کند.
۴) تخممرغها را یکییکی اضافه کنید. بعد از هر تخممرغ، مواد را یک دقیقه با همزن برقی هم بزنید.
۵) فندق را مخلوط کنید، آرد و بکینگپودر را با هم الک کنید و به تدریج با مایه مخلوط کنید.
۶) آب انگور را اضافه کنید.
۷) خمیر را در قالب بریزید و به مدت یکساعت و ۱۰ دقیقه در طبقهی دوم فر از پایین قرار دهید.
۸) وقتی کیک سرد شد، پودر قند را روی آن الک کنید.
۹) کیک را در ظرف بگذارید و آن را برش بزنید.
منبع : سازمان تبلیغات اسلامی استان خوزستان
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران اسرائیل غزه مجلس شورای اسلامی دولت نیکا شاکرمی روز معلم معلمان رهبر انقلاب مجلس بابک زنجانی دولت سیزدهم
هلال احمر آتش سوزی قوه قضاییه تهران پلیس اصفهان بارش باران سیل شهرداری تهران آموزش و پرورش فضای مجازی سازمان هواشناسی
قیمت دلار قیمت طلا قیمت خودرو بازار خودرو قیمت سکه خودرو دلار بانک مرکزی حقوق بازنشستگان سایپا ایران خودرو کارگران
نمایشگاه کتاب سریال شهاب حسینی عفاف و حجاب کتاب جواد عزتی مسعود اسکویی تلویزیون سینما سینمای ایران دفاع مقدس فیلم
رژیم صهیونیستی فلسطین آمریکا جنگ غزه حماس نوار غزه چین ترکیه اوکراین انگلیس یمن ایالات متحده آمریکا
استقلال پرسپولیس فوتبال علی خطیر سپاهان باشگاه استقلال لیگ برتر ایران تراکتور لیگ قهرمانان اروپا رئال مادرید لیگ برتر بایرن مونیخ
هوش مصنوعی کولر تبلیغات موبایل تلفن همراه اینستاگرام گوگل اپل ناسا عیسی زارع پور وزیر ارتباطات
کبد چرب فشار خون بیمه دیابت بیماری قلبی کاهش وزن داروخانه رابطه جنسی