جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا
استخراج پروتئین از تفاله گوجه فرنگی
در پایان فرایند تولبد رب گوجه فرنگی علاوه بر محصول هدف تفاله ای نیز بجای میماند که حاوی مقادیر دانه گوجه فرنگی میباشد .
دانه شامل : ۲۹% پروتئین ،۲۲%چربی است. پروتئین موجود را میتوان توسط سود ۰.۰۵ نرمال حل کرد و توسط افزودنHCL ۰.۱ نرمال تا رسیدن به نقطه ایزو الکتریک و حرارت که باعث دناتوره شدن پروتئین میشود استحصال نمود .
در این تحقیق ۴ نمونه تفاله مورد آزمایش قرار گرفت نتایج نشان داد نمونه ای که به آن بعد افزودن سود تا pH مورد نظر ، علاوه بر حرارت دادن مقدار معینی اسید اضافه شد راندمان استخراج بالاتری نسبت به نمونه های دیگر داشت.
ابوالفضل رضاطلب
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
غزه روسیه جنگ مجلس شورای اسلامی نیکا شاکرمی دولت سیزدهم روز معلم معلمان رهبر انقلاب مجلس بابک زنجانی دولت
ایران هواشناسی تهران بارش باران آتش سوزی قوه قضاییه پلیس شهرداری تهران سیل آموزش و پرورش سازمان هواشناسی دستگیری
قیمت خودرو سهام عدالت بازار خودرو قیمت طلا قیمت دلار قیمت سکه خودرو دلار حقوق بازنشستگان سایپا بانک مرکزی ایران خودرو
سریال کتاب نمایشگاه کتاب مسعود اسکویی فضای مجازی تلویزیون سینمای ایران سینما دفاع مقدس
اسرائیل رژیم صهیونیستی فلسطین جنگ غزه حماس نوار غزه چین ترکیه اوکراین انگلیس نتانیاهو ایالات متحده آمریکا
فوتبال استقلال پرسپولیس علی خطیر سپاهان باشگاه استقلال لیگ برتر ایران تراکتور لیگ برتر رئال مادرید لیگ قهرمانان اروپا بایرن مونیخ
هوش مصنوعی کولر گوگل اپل آیفون همراه اول تبلیغات اینستاگرام ناسا
خواب فشار خون دیابت کبد چرب کاهش وزن بیمه