یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا
تأثیر نمک بر فشار خون
برای كاهش میزان فشار خون و خطر ابتلا به بیماری های قلبی و سكته قلبی پزشكان بر این باورند كه باید میزان نمك مصرفی خود را روزانه ۶ گرم (یك قاشق چایخوری) كاهش دهیم.
تحقیقات جدید كمیسیون پزشكی تحقیقاتی انگلیس نشان می دهد كه افرادی كه نمك مصرفی روزانه خود را از ۹/۵ گرم به ۶ گرم كاهش داده اند با ۱۳ درصد كاهش در خطر ابتلا به سكته قلبی و ۱۰ درصد كاهش در ابتلا به بیماری های قلبی مواجه بوده اند.نمك از ۴۰ درصد سدیم و ۶۰ درصد كلراید تشكیل شده است. افراد برای تنظیم آب بدنشان به سدیم نیاز دارند و این سدیم مثل یك سیستم پیغام هماهنگ كننده عمل می كند. اما برای رفع این نیاز، مصرف یك گرم از آن روزانه كافی است.
افزایش مصرف نمك باعث افزایش فشار خون كه مهمترین عامل در ابتلا به بیماری قلبی است، می شود. زیرا سدیم موجود در آن باعث می شود كه آب اضافه در بدن باقی بماند و این آب اضافی درون رگ های خونی باعث افزایش فشار در آنها می شود بنابراین باید مصرف غذاهای شور و یا اسنك های شور را از برنامه غذایی خود حذف كنیم. به خصوص چیپس، زیرا یك پاكت كوچك چیپس دارای یك گرم نمك است.
منبع : روزنامه ایران
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران شورای نگهبان آمریکا انتخابات مجلس شورای اسلامی دولت حسین امیرعبداللهیان حجاب جنگ حسن روحانی دولت سیزدهم دانشگاه تهران
تهران شهرداری تهران هواشناسی سیل فضای مجازی قتل سامانه بارشی شهرداری باران آموزش و پرورش یسنا سلامت
خودرو قیمت دلار قیمت طلا بازار خودرو یارانه قیمت خودرو بانک مرکزی دلار مسکن ایران خودرو حقوق بازنشستگان ارز
تلویزیون سینمای ایران نمایشگاه کتاب دفاع مقدس صدا و سیما کتاب مسعود اسکویی صداوسیما موسیقی سریال مهران غفوریان تئاتر
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین حماس جنگ غزه روسیه اوکراین امیرعبداللهیان نوار غزه انگلیس ایالات متحده آمریکا
فوتبال پرسپولیس استقلال رئال مادرید لیگ برتر مهدی طارمی سپاهان جواد نکونام بارسلونا باشگاه استقلال بازی باشگاه پرسپولیس
باتری اپل گوگل آیفون سامسونگ پهپاد عکاسی ناسا مایکروسافت
خواب ویتامین دیابت بیمارستان کاهش وزن فشار خون چای سلامتی توت فرنگی آلرژی کبد چرب اعتماد به نفس