جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا
شینسل با خامه و پیاز
● مواد لازم:
▪ سینه مرغ: ۴ عدد (هر كدام ۱۷۵ گرم)
▪ آرد: ۲ قاشق سوپخوری
▪ كره: یك سوم پیمانه
▪ پیاز: ۵۰۰ گرم
▪ خامه: ۲۰۰ گرم
▪ پنیر گودا: ۲۰۰ گرم
▪ نمك و فلفل: به میزان لازم
● طرز تهیه:
سینههای مرغ را نمك و فلفل بزنید و درآرد بغلتانید و در ۲ قاشق سوپخوری كره از هر طرف سرخ كنید.
سپس آن را در ظرف نسوزی كه قبلا كره چرب كردهاید قرار دهید. پیازها را پوست گرفته، حلقه حلقه كنید و در باقیمانده كره تفت دهید تا طلایی شوند. سپس پیازهای سرخ شده را روی تكههای مرغ قرار دهید و روی آنها را خامه بریزید و با فویل بپوشانید و یك شب در یخچال قرار دهید تا كاملا به خورد مرغ برود.
روز بعد پنیر را رنده كرده و روی پیازها بریزید و روی اولین پنجره فر در دمای ۴۰۰ درجه فرانهایت به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید و سپس آن را با نان باگت تازه میل كنید.
منبع : خانواده سبز
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران اسرائیل غزه مجلس شورای اسلامی دولت نیکا شاکرمی روز معلم معلمان رهبر انقلاب مجلس بابک زنجانی دولت سیزدهم
هلال احمر آتش سوزی قوه قضاییه تهران پلیس اصفهان بارش باران سیل شهرداری تهران آموزش و پرورش فضای مجازی سازمان هواشناسی
قیمت دلار قیمت طلا قیمت خودرو بازار خودرو قیمت سکه خودرو دلار بانک مرکزی حقوق بازنشستگان سایپا ایران خودرو کارگران
نمایشگاه کتاب سریال شهاب حسینی عفاف و حجاب کتاب جواد عزتی مسعود اسکویی تلویزیون سینما سینمای ایران دفاع مقدس فیلم
رژیم صهیونیستی فلسطین آمریکا جنگ غزه حماس نوار غزه چین ترکیه اوکراین انگلیس یمن ایالات متحده آمریکا
استقلال پرسپولیس فوتبال علی خطیر سپاهان باشگاه استقلال لیگ برتر ایران تراکتور لیگ قهرمانان اروپا رئال مادرید لیگ برتر بایرن مونیخ
هوش مصنوعی کولر تبلیغات موبایل تلفن همراه اینستاگرام گوگل اپل ناسا عیسی زارع پور وزیر ارتباطات
کبد چرب فشار خون بیمه دیابت بیماری قلبی کاهش وزن داروخانه رابطه جنسی