شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا
پوره بادمجان
● مواد لازم:
▪ بادمجان بزرگ: ۴۵۰ گرم یا ۲ عدد بزرگ
▪ فلفل سبز تند: ۴ عدد
▪ سیر: ۴ حبه
▪ پوست رنده شده و لیموی درشت: یك عدد
▪ پودر زیره: ۱ قاشق غذاخوری
▪ تخم گشنیز: ۱ قاشق غذاخوری
▪ پودر دارچین: ۱ قاشق غذاخوری
▪ پنیر خامهای: ۱۷۵ گرم
▪ مقداری زیره برای تزئین
● طرز تهیه:
فر را روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گرادبگذارید. بادمجانها را بشویید وهر كدام از آنهارا در چند نقطه خراش دهید وهر دو را مستقیماروی صفحه فر بگذارید وبه مدت چهل دقیقهبپزید تا وقتی كه بادمجانها كاملا نرم شوند. فلفلو سیر را در داخل فر گذاشته و بگذارید ده دقیقه،بعد حرارت ببیند تا زمانی كه پوستشان چروكیدهشود آنها را از فر بیرون بیاورید و در یك كیسهپلاستیكی بگذارید و ده دقیقه صبر كنید، سپسپوست آنها را جدا كنید و هستههای فلفل را دربیاورید و كنار بگذارید. بگذارید بادمجانها سردشوند، بعد پوست آنها را جدا كرده، فلفل را به آناضافه كنید و آن قدر هم بزنید تا به صورت پورهیك دست در بیاید. سپس پنیر خامهای را اضافهكرده و مجددا صاف كنید. حداقل نیم ساعت آنرا در یخچال بگذارید. تخم گشنیز و زیره پودرشده را روی آن بپاشید و آن را با نان میل كنید.
منبع : خانواده سبز
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
سیستان و بلوچستان چین دولت انتخابات مجلس شورای اسلامی جنگ دولت سیزدهم حسن روحانی نیکا شاکرمی رهبر انقلاب معلمان رسانه
سیل هواشناسی ایران تهران آتش سوزی باران هلال احمر سازمان هواشناسی اصفهان روز معلم شهرداری تهران پلیس
خودرو قیمت خودرو قیمت دلار تورم مسکن قیمت طلا بازار خودرو حقوق بازنشستگان سهام عدالت دلار ایران خودرو بانک مرکزی
صدا و سیما مهران غفوریان تلویزیون ساواک صداوسیما سریال موسیقی سینمای ایران دفاع مقدس رضا عطاران
رژیم صهیونیستی جنگ غزه فلسطین غزه آمریکا ترکیه روسیه حماس اوکراین انگلیس نوار غزه ایالات متحده آمریکا
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر سپاهان جواد نکونام علی خطیر باشگاه استقلال بازی تراکتور باشگاه پرسپولیس لیگ قهرمانان اروپا
آیفون اپل ناسا گوگل صاعقه عکاسی تماس تصویری تلفن همراه
کبد چرب فشار خون