پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا
گلـوتامـین
● منابع غذایی
غذاهایی كه شامل میزان چشمگیری گلوتامین هستند شامل غذاهای پروتئینی حیوانی و گیاهی نظیر گوشت، شیر، پروتئین سویا، اسفناج خام، جعفری خام و كاهو. پختن مخصوصاً در سبزیجات، گلوتامین را از بین می برد.
● اشكال دیگر
گلوتامین به شكل كمپلكس های مولتی ویتامین مكمل های پروتئینی و مكمل های منفرد وجود دارد. شما می توانید آن را از بیشتر داروخانه ها خریداری كنید. همچنین می توانید از فرم پودر، قرص، كپسول یا مایع آن نیز استفاده كنید.
فرمهای آمادهٔ استاندارد آن به صورت قرص یا كپسول ۵۰۰ میلی گرمی قابل دسترس است.
● نحوهٔ مصرف
بهتر است كه گلوتامین را در بیماریهایی نظیر زخم پپتیك، ورم مفاصل، بیماری كرون و ناتوانی جنسی استفاده كرد. شما باید در بیماریهایی كه برای درمان آنها از گلوتامین استفاده می كنید قبل از مصرف آن با پزشك مشورت كنید.
پزشك می تواند شما را در مقدار مورد نیاز گلوتامین و اینكه چه مواد مغذی دیگری را در كنار گلوتامین می توانید استفاده كنید ، راهنمایی كند. میزان حد مجاز توصیه شده (RDA) هنوز برای گلوتامین وجود ندارد.
با پزشك در مورد میزان مورد نیاز مشورت كیند. معمولاً پزشك روزانه ۵۰۰ تا ۱۵۰۰ میلی گرم گلوتامین با درنظر گرفتن نوع بیماری شما، داروهای دیگری كه در كنار گلوتامین استفاده
می كنید و عوامل خاص دخیل دیگر، تجویز
می كند. قبل از دادن مكمل های گلوتامین به بچه ها، با پزشك مشورت كنید.
● موارد احتیاط
افرادی كه مبتلا به سندرم "رای"، بیماری كلیوی، سیروز كبدی یا دیگر بیماریهایی هستند كه آمونیاك خونشان بالاست، نباید از گلوتامین استفاده كنند.
● تداخل های احتمالی
▪ گلوتامین در صورتی كه با معدهٔ خالی قبل از صبحانه یا بین غذاها مصرف شود بهترین اثر را دارد.
▪ در صورتی كه گلوتامین به همراه ویتامین "آ"، "سی" و "ای" و "روی"، بسته به بیماری شما، مصرف شود مؤثرتر است.
▪ گلوتامین را همراه با شیر یا دیگر غذاهای پروتئینی مثل گوشت، ماهی و لوبیا مصرف نكیند.
▪ استرس شدید یا بیماری طولانی می تواند باعث كمبود شود.
برای اطلاعات بیشتر در مورد گلوتامین با پزشك مشورت كنید.
● گلوتامین
گلوتامین یك اسید آمینه است كه جزیی از ساختمان پروتئین به حساب می آید. گلوتامین در منابع گیاهی و حیوانی یافت میشود. این اسید آمینه در تعادل pH بدن نقش دارد. همچنین برای ساختن و ترمیم سلولها مورد نیاز است. همانطور كه بافت عضلانی حاوی بیشترین مقدار اسید آمینه های آزاد است، گلوتامین نقش مهمی در همهٔ قسمتهای بدن دارد. این ماده به بهبودی و ترمیم كمك می كند، از تمایل شدید جلوگیری می كند، و وقف هوشی و ذهنی را افزایش می دهد.
● موارد استفاده
▪ گلوتامین در بهبود مشكلات زیر كمك كننده است.
▪ تمایل شدید به غذا
▪ الكلیسم
▪ مشكلات مربوط به فعالیت مغزی و عملكردهای ذهنی
▪ مشكلات گوارشی شامل زخم، بیماری كرون، سندرم رودهٔ تحریك پذیر و ....
▪ زخم ها، كه ناشی از جراحی است و زخم های پا (بهبودی زخم ها را تسریع
می كند)
▪ بیماری های خودایمیون
▪ بیماریهای بافت همبند
▪ ورم مفاصل
▪ فیبروز
▪ كاهش تودهٔ عضلانی ناشی از بیماریهایی نظیر ایدز و سرطان
▪ آسیب ناشی از اشعه درمانی
▪ ناتوانی های رشدی
▪ اسكیزوفرنی
▪ صرع
▪ خستگی
▪ ناتوانی جنسی
▪ استرس
منبع : پایگاه الکترونیکی خدمات پزشکی ایران
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
ایران اسرائیل دولت روز معلم معلمان رهبر انقلاب مجلس شورای اسلامی مجلس دولت سیزدهم خلیج فارس حجاب شهید مطهری
تهران سلامت شهرداری تهران هواشناسی سیل پلیس قوه قضاییه آموزش و پرورش بارش باران سازمان هواشناسی دستگیری وزارت بهداشت
بانک مرکزی خودرو بازار خودرو قیمت دلار قیمت خودرو ایران خودرو قیمت طلا دلار سایپا تورم کارگران حقوق بازنشستگان
فضای مجازی مسعود اسکویی تلویزیون رضا عطاران سریال سینمای ایران سینما دفاع مقدس فیلم تئاتر
دانشگاه علوم پزشکی مکزیک
غزه رژیم صهیونیستی جنگ غزه فلسطین آمریکا چین روسیه نوار غزه حماس ترکیه عربستان اوکراین
فوتبال استقلال سپاهان تراکتور باشگاه استقلال لیگ قهرمانان اروپا لیگ برتر ایران رئال مادرید بایرن مونیخ لیگ برتر باشگاه پرسپولیس لیگ برتر فوتبال ایران
اینستاگرام همراه اول دبی اپل ناسا وزیر ارتباطات تبلیغات گوگل پهپاد
کبد چرب کاهش وزن دیابت قهوه فشار خون داروخانه