پنجشنبه, ۱۴ تیر, ۱۴۰۳ / 4 July, 2024
مجله ویستا
غذاهای عجیب دنیا
![غذاهای عجیب دنیا](/mag/i/1/d73v0.jpg)
▪ <حلزون> (شمال غربی آمریكا):
حلزونهایی بزرگ با گردنهای دراز، این غذا بسیار محبوب مردم این منطقه است ولی خیلی عجیب و غریب به نظر میرسند. این غذا اغلب <گویی داك> نیز نامیده میشود.
▪ <گور گونزولا> (ایتالیا):
پنیری كاملا بدبو است كه آدم رغبت نمیكند آن را بو كند.
▪ <ملخ سرخ شده> (آفریقا، تایلند): در این مناطق ملخهای درشت را در روغن سرخ میكنند و معتقدند بسیار لذیذ است.
▪ <سوپ آشیانه پرنده> (چین):
این سوپ از آشیانه نوعی پرستو درست میشود. این نوع پرستو برای ساختن آشیانه خود از شاخ و برگ گیاهان خاصی استفاده میكند كه از نظر چینیها خیلی خوشمزه هستند.
▪ <هاگیس> (اسكاتلند):
شكمبه گوسفند كه با آرد و گوشت و مخلفات دیگر پر شده و بخارپز میشود. در واقع این غذا نوعی سوسیس است.
▪ <هاكارل> (ایسلند):
هاكارل وقتی تازه است سمی میباشد. این غذا از نوعی كوسه تهیه میشود. در واقع گوشت این كوسه تخمیر میشود. در قدیم مردم ایسلند كوسه درسته را یك و نیم تا دو متر زیرزمین دفن میكردند ولی امروزه آن را در پلاستیكهای مخصوص میپیچند و نگه میدارند. این گوشت چند هفته میماند و سپس چند هفته دیگر آن را آویزان میكنند تا هوا بخورد و خوشرنگ شود. حتی معده خود ایسلندیها هم گاه توانایی تحمل این غذا را ندارد.
▪ <پنیر كله یا ههچیز> (سوئد):
غذایی كه با كله پخته شده حیوانات درست میشود و مخصوص ناهار است. آنها كله گوسفند و... را حسابی میپزند و آب غلیظ شده آن را در ظرفی میریزند و میگذارند تا مثل ژله ببندد. بعد آن را مثل كالباس برش میزنند.
▪<بلابر> (آلاسكا):
چربی خام پستانداران دریایی.
▪ <پاچه شتر> (فرانسه):
درست شبیه به پاچه گوسفند خودمان است.
▪ <كانگورو> (استرالیا):
ده سال پیش خوردن گوشت كانگورو حتی در استرالیا عجیب به نظر میرسید ولی امروزه این غذا جزء غذاهای معمولی این كشور و برخی كشورهای دیگر از جمله روسیه شده است. طعم گوشت كانگورو شیرین و چیزی مابین گوشت گوزن و جگر است.
▪ <استیك تاتاری> (فرانسه):
گوشت گاو كاملا خام. این غذا در ژاپن و برخی كشورهای دیگر نیز مرسوم است.
▪ <منودو> (مكزیك):
این غذا سوپ شكمبه گاو است.
▪ <سیبرئو> (ایتالیا):
این غذا همان تاج خروس است (البته نه گل تاج خروس)
▪ <سوپ جغد> (چین):
شبیه به سوپ جوجه است با این تفاوت كه به جای جوجهمرغ در آن از جوجه جغد استفاده میكنند.
▪ <میگوی مست>(چین):
این غذای عجیب شامل میگوهای زندهای است كه در ظرف مخصوص شنا میكنند. مردم با شور و شوق خاصی با چوبهای غذاخوری خود میگوها را شكار میكنند و گاز میزنند.
▪ <فوگو> (ژاپن):
نوعی ماهی بادكنكی كه بخشی از بدنش سمی و كشنده است به طوری كه تنها سرآشپزهای بسیار ماهر اجازه طبخ آن را دارند. خوردن این ماهی سالانه حدود سیصد ژاپنی را به كشتن میدهد ولی باز هم مردم زیادی علاقه به خوردن آن دارند.
▪ <اختاپوس> (چین، كشورهای آسیای شرقی):
اختاپوس پخته و تزیین شده با انواع سبزیجات رنگارنگ. مردم این كشورها با اختاپوس سالاد هم درست میكنند.
▪ <ریچی دومار> (سیسیل):
این غذا از نوعی جانور دریایی با همین نام درست میشود و مردم سیسیل در جنوب ایتالیا تنها علاقهمندان به این غذای تیغدار هستند.
▪ <باساشی> (ژاپن):
این غذا گوشت خام اسب است كه آن را نازك برش میدهند.
▪ <پای قلوه> (انگلیس):
پای نوعی شیرینی پرطرفدار است كه درون آن با انواع میوهها پر میشود ولی مردم انگلیس نوعی دیگر از پای را میپزند. درون این غذا با خوراك قلوه پر شده است. فكر میكنید خوشمزه باشد؟
فاطمه عبدوسی
منبع : خانواده سبز
سعید جلیلی مسعود پزشکیان انتخابات انتخابات ریاست جمهوری 1403 ایران انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم انتخابات ریاست جمهوری جلیلی مناظره مناظره انتخاباتی دولت ریاست جمهوری
تهران آتش سوزی سلامت هواشناسی تب دنگی قتل وزارت بهداشت پلیس قوه قضاییه خانواده شهرداری تهران آموزش و پرورش
تورم تحریم خودرو مسکن قیمت طلا قیمت دلار بازار خودرو قیمت خودرو قیمت سکه دولت سیزدهم بازار سرمایه دلار
زنان تلویزیون سینما تئاتر سینمای ایران بازیگر تخت جمشید علیرضا قربانی رسانه ملی کنسرت
دانش بنیان ماهواره کنکور ۱۴۰۳
رژیم صهیونیستی جو بایدن روسیه فلسطین ترکیه دونالد ترامپ غزه جنگ غزه آمریکا اسرائیل فرانسه چین
فوتبال پرسپولیس یورو 2024 استقلال سپاهان علیرضا بیرانوند کریستیانو رونالدو باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال جام ملت های اروپا لیگ برتر لیگ برتر ایران
هوش مصنوعی نمایشگاه الکامپ گوگل اینستاگرام سامسونگ اپل ایرانسل چشم فیبرنوری
کاهش وزن خواب مو قهوه سرطان مغز دیابت فشار خون گلابی