شنبه, ۱۹ خرداد, ۱۴۰۳ / 8 June, 2024
مجله ویستا
مشکلات حاصل از پخت و پز غذاها در ظروف مختلف
۱) ظروف آلومینیومی:
اغلب ظروف مصرفی منازل برای پخت و پز که اصطلاحا به روحی معروف میباشند، از فلز آلومینیوم ساخته شده است. این فلز تدریجا به هنگام پخت غذا و به دفعات وارد موادغذایی و بالطبع همراه آن خورده میشود و علاوه بر از بین بردن طعم اصلی غذا سبب بیماریهایی مانند آلزایمر (فراموشی)، نرمی استخوان، انسداد روده و همچنین بروز بیماریهای مزمن عصبی میشود، از این رو میبایست تا حد امکان از این ظروف برای تهیه غذا اجتناب کرد.
۲) ظروف تفلونی:
در این ظروف که اغلب برای از بین بردن مواد زیانبار آلومینیومی از پوششی به نام تفلون (نوعی مواد پلیمری که تحمل حرارت تا ۲۶۰ درجه سانتیگراد را دارا میباشد) استفاده میکنند که پوشش مزبور در اغلب موارد به علت عدم تنظیم مناسب شعله اجاق و بالا رفتن بیش از حد حرارت به تدریج وارد غذا شده و دود حاصل از سوختن آن با غذا ترکیب میشود که هر دوی این عوامل باعث ایجاد سرطان میشود.
طبق مطالعات اخیر دانشمندان، در دمای بیش از حد تحمل تفلون (بالای ۲۶۰ درجه) ۶ گاز سمی متصاعد میشود که دو نوع آن به شدت سرطانزا میباشند و مابقی ضایعات شدید تنفسی و چشمی، حساسیت و تحریکپذیری بینی و حلق، گلودرد و سرفههای خشک، ضعف عمومی و سردردهای مزمن را موجب میشوند که مشکلات فوق با استفاده از زیرقابلمهای آبرون برطرف خواهد شد و عمر ظروف تفلون را نیز تا حد زیادی بالا میبرد.
۳) اکثر ظروف لعابی، استیل، پیرکس و چینی که از بهداشتیترین و بیخطرترین ظروف در آلودگی غذایی میباشند، در منازل یافت میشود که به نحوی بلااستفاده است، چرا که نمیتوان به راحتی از آنها در پخت و پز استفاده کرد، به طوری که ظروف لعابی و استیل در شعله کنترلنشده مستقیم اجاق، موجب تهگرفتگی یا سوختن غذا و در نتیجه، عدم رضایت از کارکرد آن است که این مشکل توسط زیرقابلمهای آبرون برطرف میشود و ظروف پیرکس و چینی به لحاظ شکنندگی در شعله مستقیم برای پختوپز به هیچ وجه مورد استفاده قرار نمیگیرند که این مشکل نیز ب? راحتی با استفاده از زیرقابلمهای آبرون و دمای تنظیم شده شعله اجاق حل میشود که در نتیجه پخت و پز در ظروف فوق به همراه زیرقابلمهای آبرون طعم واقعی غذاها را به شما نمایان می سازد.
از دیگر مضرات عدم استفاده از زیرقابلمهای آبرون در هر نوع ظرفی به هنگام سرخ کردن غذا با کوچکترین بیتوجهی، درجه حرارت نقاطی از ظرف بالا رفته، به طوری که از درجه تحمل روغنها فراتر رفته و سبب سود کردن و اکسیداسیون شدید آنها میشود که این فرآیند نیز بسیار مضر و سرطانزا میباشد و علاوه بر این، درب ظروف تفلون سبب دود کردن و از بین رفتن تدریجی خاصیت نچسبی تفلونها میشود.
گفتنی است در کاربرد زیرقابلمهای آبرون درجه حرارت هیچ نقطه از ظرفتان به صورت موضعی بالا نرفته و با تنظیم مناسب شعله به هیچ وجه از حد تحمل روغن خارج نمیشود. لذا روغن و غذا در آنها نیز به صورت موضعی نمیسوزد.
منبع : خانواده سبز
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
ویزای تضمینی ایتالیا کانادا
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات شورای نگهبان انتخابات ریاست جمهوری 1403 دولت دولت سیزدهم ریاست جمهوری شورای حکام رئیس جمهور انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم فرانسه انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳
تالاب انزلی آتش سوزی فضای مجازی هواشناسی تهران ترافیک قتل شهرداری تهران هلال احمر سیاست سازمان هواشناسی سلامت
همستر کامبت هوش مصنوعی خودرو چین قیمت خودرو حقوق بازنشستگان قیمت طلا قیمت دلار دلار بانک مرکزی بازار خودرو قیمت سکه
بیمارستان رضا رشیدپور مهران غفوریان عمو قناد مجید قناد جوکر سینمای ایران رسانه ملی سریال سینما تلویزیون موسیقی
اینترنت فضا
اسرائیل رژیم صهیونیستی جنگ غزه غزه روسیه فلسطین اوکراین سازمان ملل حماس لبنان ترکیه جو بایدن
فوتبال ایران استقلال حسن یزدانی پرسپولیس والیبال تیم ملی فوتبال ایران تیم ملی والیبال ایران تیم ملی ایران لیگ برتر رئال مادرید باشگاه استقلال
تلگرام ارز دیجیتال سامسونگ همستر کمبات اپل مایکروسافت اینستاگرام بازی تلگرامی ایلان ماسک
طب سنتی بازنشستگی دیابت ویتامین فشار خون کاهش وزن چای قارچ