دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا
کباب قرقاول
ـ مواد لازم: |
گوشت قرقاول: ۱۲۰۰ گرم |
آب لیموترش: ۲.۵ فنجان |
پیاز خام خلال شده: ۳ عدد |
روغن زیتون: ۰.۵ فنجان |
کرفس خرد شده: قدری |
جعفری شاخهای: قدری |
فلفل: قدری |
نمک: قدری |
ـ طرز تهیه: |
قرقاول یکی از پرندگانی است که دارای پرهای بسیار زیبا و گوشت بسیار لذیذ است و بهترین خوراک آن به طریق کباب است، معمولاً گوشت قرقاول نر تردتر و بهتر است، ضمناً این پرنده کمیاب است و تهیه آن به آسانی مقدور نیست در هر حال ما طریقه کباب کردن آن را ذیلا شرح میدهیم. |
پرهای قرقاول را بهدقت میگیریم و پرهای ریز باقیمانده را بهدقت میسوزانیم، بعد آن را میشوئیم و خشک میکنیم و گوشت آن را مثل کباب جوجه قطعه قطعه مینمائیم و در آب لیمو و روغن زیتون میخوابانیم، بعد قطعات آن را بهطوری که سینهها و ران ها جدا باشند به سیخ میکشیم ابتدا رانها را روی آتش کمی برشته میکنیم، بعد سینهها را روی آتش میگذاریم و با حرارت ملایم آنها را برشته میسازیم و سیخها را مرتب پشت و رو میکنیم و از سس روغن زیتون و آب لیمو مرتباً روی قطعات قرقاول میدهیم تا هردو طرف آنها خوب کباب شود، بدون اینکه مغز آن خشک گردد. |
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران آمریکا رهبر انقلاب شورای نگهبان انتخابات مجلس شورای اسلامی دولت حسین امیرعبداللهیان حجاب دولت سیزدهم جنگ حسن روحانی
هواشناسی شهرداری تهران سلامت سیل قتل تهران فضای مجازی آموزش و پرورش سازمان هواشناسی باران سامانه بارشی شهرداری
قیمت دلار قیمت خودرو خودرو قیمت طلا بانک مرکزی ایران خودرو بازار خودرو دلار حقوق بازنشستگان مسکن تورم یارانه
محمدعلی علومی برنارد هیل تئاتر تلویزیون نمایشگاه کتاب سینمای ایران مسعود اسکویی دفاع مقدس صدا و سیما موسیقی سینما مهران غفوریان
دانش بنیان
اسرائیل رژیم صهیونیستی فلسطین غزه حماس جنگ غزه روسیه اوکراین طوفان الاقصی نوار غزه نتانیاهو ایالات متحده آمریکا
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر نساجی جواد نکونام رئال مادرید سپاهان لیگ برتر ایران بازی بارسلونا لیگ برتر انگلیس
اپل اینستاگرام آیفون مایکروسافت باتری گوگل سامسونگ
سازمان غذا و دارو رژیم غذایی کاهش وزن بیمه توت فرنگی سیگار فشار خون اعتماد به نفس