دوشنبه, ۳۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 20 May, 2024
مجله ویستا
بریانی
ـ مواد لازم: |
گوشت راسته گوساله: ۱۰۰۰ گرم |
ادویه: ۱ قاشق سوپخوری |
نان سفید: ۱۲ تکه |
پیاز: ۴ عدد |
آب: ۴ فنجان |
فلفل: قدری |
نمک: قدری |
ـ طرز تهیه: |
گوشت سردست یا گردن که باید کمی چرب باشد و بدون استخوان باشد را تکه تکه میکنیم با ۳ تا ۴ لیوان آب و ۲ تا ۳ عدد پیاز خرد کرده در حرارت ملایم میگذاریم کاملاً بپزد و آب آن به خورد گوشت برود در اواخر طبخ کمی نمک و فلفل و یک قاشق ادویه را با آن مخلوط مینمائیم و گوشت را از روی آتش برداشته خوب ساطوری میکنیم تا به را میگذاریم داغ شود، گوشت را در تابه میریزیم روی آتش میگذاریم تا گوشت به روغن بیافتد نانهای بریده شده به اندازه کف دست را در فر یا در تابه دیگر کمی برشته میکنیم روی هر قطعه نان را مقداری گوشت میگذاریم و یک قطعه دیگر نان روی آن قرار میدهیم البته در اصفهان رسم است که کفگیر مخصوص را داغ می کنند و گوشت را برای هر نفر روی آن برشته مینمایند ولی طریق فوق سادهتر و راحتتر است. |
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور سیدابراهیم رئیسی رئیسی بالگرد سقوط بالگرد رئیسی ایران سقوط بالگرد سقوط هلی کوپتر ابراهیم رئیسی دولت سیزدهم مجلس شورای اسلامی
هلال احمر سردار رادان پلیس سیل تهران هواشناسی مشهد سیل مشهد بارش باران سلامت آموزش و پرورش سازمان هواشناسی
بورس خودرو بازار سرمایه قیمت دلار دلار یارانه قیمت خودرو بازار خودرو ایران خودرو حقوق بازنشستگان قیمت طلا مالیات
سینمای ایران سینما رادیو لیلا حاتمی زری خوشکام نمایشگاه کتاب علی حاتمی کتاب تلویزیون
قرآن
روسیه رژیم صهیونیستی ولادیمیر پوتین غزه اسرائیل فلسطین جنگ غزه آمریکا حماس چین اوکراین نوار غزه
فوتبال استقلال پرسپولیس لیگ برتر انگلیس لیگ برتر منچسترسیتی لیگ برتر ایران فدراسیون فوتبال بازی تراکتور بارسلونا باشگاه پرسپولیس
سامسونگ ناسا آیفون هواپیما اپل موبایل تبلیغات نمایشگاه ایران هلث گوگل
سرطان رژیم غذایی آلزایمر استرس کاهش وزن مغز انسان دیابت ویتامین سالمندی