پنجشنبه, ۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 23 January, 2025
مجله ویستا
جوجه کباب در فر
ـ مواد لازم: |
جوجه مرغ: ۷۵۰ گرم |
زعفران: قدری |
پاپریکا: قدری |
روغن زیتون: ۰.۵ فنجان |
جعفری شاخهای: قدری |
فلفل: قدری |
نمک: قدری |
ـ طرز تهیه: |
قطعات جوجه را آماده می نمائیم و در سس روغن زیتون و آبلیمو میخوابانیم و بعد آنها را به سیخ می کشیم (سیخها باید کوتاه باشند بهطوری که که در فر جا بگیرند) و سیخهای کباب را در سینی فر میچینیم و فر را با حرارت ۴۵۰ درجه گرم میکنیم و سینی روغن زیتون و آبلیمو به آن میزنیم (بدیهی است در فر هم باید سیخ شامل قطعات سینه را کمی بعد از سایر سیخهای بال و ران در سینی قرار داد) وقتی کبابها کمی برشته شدند حرارت را به ۳۵۰ درجه میرسانیم و میگذاریم مغز آنها نیز کاملاً بپزد باید دقت کرد که کباب در نهایت پختگی باشد ولی خشک نشود و مدت طبخ در فر برای این نوع کباب سه ربع تا یکساعت میباشد. |
همچنین مشاهده کنید
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست