پنجشنبه, ۲۷ دی, ۱۴۰۳ / 16 January, 2025
مجله ویستا
آمار وحشتناک از خشونت مسلحانه در آمریکا
● امنیت مدارس
▪ بین سالهای ۱۹۹۴ تا ۱۹۹۹، وقایع خشونت باری در ۲۲۰ مدرسه آمریکا رخ داد که به مرگ ۲۵۳ تن انجامید. ۷۴% این وقایع همراه با استفاده از اسلحه گرم انجام گرفته بود که در ۶۰% از این موارد فرد مهاجم مسلح به هفت تیر بوده است.
▪ در سال تحصیلی ۹۹-۱۹۹۸، ۳۵۲۳ دانش آموز به خاطر همراه داشتن اسلحه گرم، اخراج شدند که البته این آمار از سال تحصیلی ۹۷-۱۹۹۶ حدود ۲۰۰ تن کمتر شده است.
▪ حدود ۸% نوجوانان در دبیرستانهای شهرهای بزرگ، به خاطر وحشت از حضور در مدرسه لا اقل ماهی یک مرتبه غیبت داشته اند.
▪ بنابر محاسبات انجمن ملی مدارس هر روز، بیش از ۱۳۵ هزار اسلحه گرم وارد مدارس این کشور میشود.
●کودکان و خشونت مسلحانه
▪ در آمریکا کودکان بسیاری قربانی خشونت مسلحانه شده اند. در بین سالهای ۱۹۷۷ و ۲۰۰۰، ۹۰ هزار کودک و نوجوان در اثر شلیک اسلحه کشته شده اند.
▪ در یک سال، آمار کودکان و نوجوانان کشته شده با اسلحه گرم، بیش از مجموع کل کودکان درگذشته بر اثر سرطان، ذات الریه، آنفلوانزا، آسم و ایدز در همان سال بوده است.
▪ در آمریکا روند مرگ ناشی از شلیک اسلحه در کودکان زیر ۱۵ سال، دوازده مرتبه بیشتر ازمجموع کل مرگهای مشابه در ۲۵ کشور توسعه یافته جهان است.
● آمریکا و خشونت مسلحانه
▪ روزانه بیش از ۸۰ تن از افراد این کشور در درگیریهای مسلحانه کشته میشوند.
▪ کودکان آمریکایی نسبت به کودکان ۲۵ کشور توسعه یافته جهان، ۱۶ مرتبه بیشتر ممکن است با اسلحه گرم کشته شوند، ۱۱ مرتبه بیشتر با اسلحه خودکشی می کنند و ۹ مرتبه بیشتر ممکن است در حوادث ناگهانی مربوط به سلاحهای گرم کشته شوند.
● اسلحه در دست افراد نادرست
▪ در سال ۲۰۰۳ انجمن ایمنی اسلحه به نام Americans for Gun Safety گزارشی تنظیم کرد که نشان میداد ۲۰ قانون از ۲۲ قانون ملی مربوط به اسلحه گرم، اجرا نمیشود و تنها ۲% از جنایات مسلحانه فدرال واقعا مورد پیگرد قرار میگیرد. ۸۵% از موارد دنبال شده مربوط به جنایتکاران خیابانی مسلح است.
قوانین نادیده گرفته شده شامل موارد زیر هستند: مجازات قاچاق اسلحه، دزدی مسلحانه، فروشندگان فاسد اسلحه، دست بردن در فرم خرید اسلحه، پاک کردن شماره سریال تسلیحات، فروش اسلحه به افراد زیر سن قانونی و همراه داشتن اسلحه در محیط مدرسه.
▪ تحقیقات نشان میدهد که ۱ درصد فروشگاههای اسلحه به فروش انواع تفنگ، هفت تیر و انواع دیگر تپانچه دارای سوء سابقه –به کار رفته در جنایات مختلف- میپردازند. ردیابی تسلیحات فروخته شده توسط یکی از این فروشندگان نشان داد که کالای مرگبار او در ۵۲ جنایت شامل قتل، آدم ربایی، تهاجم و تجاوز مورد استفاده قرار گرفته است.
این فروشندگان با وجود تعداد اندک، تاثیر بسیار بزرگی بر امنیت عمومی برجا گذاشته اند. این افراد با روشهای زیر قابل شناسایی هستند:
۱) تفنگهای موجود در لیست موجودی دزدیده شده باشند
۲) مدارک فروش فدرال آنها گم شده باشد
۳) در سال ۱۰ اسلحه مربوط به صحنه جنایت فروخته باشند
۴) معمولا چند نوع اسلحه را به یک خریدار بفروشند
۵) فاصله زمانی میان فروش اسلحه و وقوع جنایت همراه با آن کوتاه باشد
▪ بنابر گزارش انجمن ایمنی اسلحه، دزدی اسلحه بیش از هرجا در ایالاتی انجام میگیرد که قانونی برای نگهداری امن اسلحه در خانه وجود ندارد، تعداد دارندگان اسلحه بسیار زیاد بوده و طبعا نرج جنایت در آنها بیشتر است. بنابر اطلاعات FBI در ده سال گذشته ۱.۷ میلیون مورد از سرقت اسلحه گزارش شده است که تنها ۴۰% از آنها یافته شده اند.بیش از ۸۰% این تفنگها و تپانچه ها از منازل و اتوموبیلها به سرقت رفته و بخشی از تغذیه بازار سیاه اسلحه را تامین میکند.
▪ سازمان دارویی آمریکا گزارش داد که بین ۳۶ تا ۵۰ درصد از دانش آموزان پسر سال سوم دبیرستان (۱۶ تا ۱۷ ساله) اعتقاد دارند اگر بخواهند میتوانند بسادگی یک هفت تیر تهیه کنند.
▪ بنا به گزارش موسسه علوم اخلاقی جوزفسون (Josephson Institute of Ethics) در سال ۲۰۰۰، ۶۰% از پسران دانش آموزان دبیرستان و ۳۱% از دانش آموزان دوره راهنمایی گفته اند که در صورت لزوم میتوانند هفت تیری برای خود تهیه کنند.
neahin.org
منبع : سایت فریا
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست