چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
پسته و کلسترول خون
یک پژوهش جدید نشان میدهد که وجود پسته در رژیم غذایی باعث کاهش کلسترول خون و جلوگیری از تنگشدن شریانها میشود.
دانشمندان میگویند یک یا دو مشت پسته میتواند تفاوتی قابلتوجه در خطر ابتلا به بیماری قلبی ایجاد کند.
در یک تحقیق جدید گروهی از پژوهشگران در دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا از گروهی از داوطلبان خواستند یک رژیم غذایی کمچربی را با خوردن پسته همراه کنند و آنها را با گروه دیگری که پسته نمیخوردند مورد مقایسه قرار دادند.
پس از تنها یک ماه میزان کل کلسترول و نیز میزان کلسترول بد یا LDL به طور قابلتوجهی در افرادی که پسته میخوردند کاهش یافت.
به گفته پژوهشگران افرادی که بیشترین میزان پسته را خورده بودند، بیشترین کاهش در میزان کلسترول را پیدا کردند.
پسته غنی از گروهی مواد آنتیاکسیدان است که لوتئین نام دارد و معمولا در سبزیهای برگدار سبز و میوههای با رنگ روشن دیده می شود.
ماده لوتئین که در پسته بیش از سایر مغزهای خوراکی دیده میشود، میتواند به جلوگیری از رسوب کلسترول در شریانها کمک کند.
گرچه هم پسته نمکی و پسته بدون نمک میزان کلسترول را کاهش میدهند،کارشناسان تغذیه توصیه میکنند که پسته بدون نمک مصرف شود، زیرا نمک بیش از حد میتواند فشار خون را بالا ببرد.
منبع : بانک اطلاعات گردشگری
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست