چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا
اثر آنتی اکسیدانهای طبیعی بر کیفیت ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris caspia) به هنگام نگهداری در یخ
اثر آنتی اکسیدانهای طبیعی -b کاروتن در غلظت ۱۰۰ ppm به همراه ۰.۱g اسید اسکوربیک به عنوان سینرژیست (BC۱۰۰) و پلی فنلهای چای در غلظت (PP۲۰۰ (۲۰۰ppm بر کیفیت ماهی کیلکای معمولی به هنگام نگهداری در یخ مطالعه شد. شاخصهای عدد پراکسید (PV) و اسید تیوباربیتوریک (TBA) در زمانهای ۳۸, ۱۴ و ۶۲ ساعت پس از صید اندازه گیری و با نمونه مشابه بدون آنتی اکسیدان شاهد مقایسه شدند. براساس نتایج آماری، اگرچه در همه تیمارها با گذشت زمان مقادیر PV و TBA به شکل معناداری (P<۰.۰۵) افزایش یافت اما نمونه های حاوی آنتی اکسیدان در مقایسه با نمونه شاهد در هر سه زمان (۳۸, ۱۴ و ۶۲ ساعت) به شکل معناداری PV(p<۰.۰۵) و TBA کمتری داشت. با توجه به نتایج حاصل از آزمایش ارگانولپتیکی (صفات رنگ، بو، بافت، طعم و پس طعم) و نبود تفاوت معنادار میان دو آنتی اکسیدان می توان استفاده از هر دو نوع آنتی اکسیدان را در نگهداری این ماهی توصیه کرد.
سیدمهدی اجاق
محمدعلی سحری
مسعود رضایی
محمدعلی سحری
مسعود رضایی
منبع : پایگاه اطلاعات علمی
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
روز معلم ایران رهبر انقلاب معلمان دولت سیزدهم دولت مجلس شورای اسلامی مجلس شهید مطهری حجاب شورای نگهبان قوه قضائیه
تهران شهرداری تهران هواشناسی سیل پلیس علیرضا زاکانی قوه قضاییه آموزش و پرورش بارش باران فضای مجازی سلامت سازمان هواشناسی
خودرو قیمت خودرو قیمت دلار دلار ایران خودرو قیمت طلا بانک مرکزی سایپا کارگران بازار خودرو تورم قیمت
تلویزیون رادیو تئاتر سریال سینما رضا عطاران سینمای ایران دفاع مقدس فیلم موسیقی نون خ رسانه ملی
دانشگاه علوم پزشکی مکزیک
رژیم صهیونیستی غزه اسرائیل فلسطین آمریکا جنگ غزه نوار غزه روسیه چین حماس عربستان یمن
استقلال فوتبال پرسپولیس تراکتور سپاهان رئال مادرید بایرن مونیخ باشگاه استقلال لیگ قهرمانان اروپا لیگ برتر باشگاه پرسپولیس لیگ برتر فوتبال ایران
همراه اول دبی تبلیغات اپل ناسا وزیر ارتباطات گوگل پهپاد
کبد چرب میوه کاهش وزن دیابت مسمومیت داروخانه ویتامین قهوه طول عمر