چهارشنبه, ۱۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 5 February, 2025
مجله ویستا
جعبه کمک های اولیه برای زوجین
![جعبه کمک های اولیه برای زوجین](/mag/i/1/3qgrk.jpg)
البته آنها هرگز به خودی خود از بین نرفته و فقط بدتر و بدتر می شود به طوری که بعدها یک مسئله و یا موضوع کوچک تبدیل به یک دعوا و یا یک بحران بزرگ می شود. هرگز اجازه ندهیم مشکلات کوچک به بحران های بزرگ تبدیل شوند و بعد به آنها توجه کنیم. به مجرد اینکه نشانه های تنش و آشفتگی (احساسی، عاطفی) را در خود و یا رابطه تان مشاهده کردید با استفاده از جعبه کمک های اولیه به احیای نبض حیاتی رابطه خود بشتابیم. منتظر نشویم تا یک مشاجره پیش بیاید و تازه آن گاه به فکر حل کردن مشکلات تلنبار شده یک ماه و یا چند ماهه خود بیفتیم و بخواهیم تمام مسائل را فقط در پنج دقیقه برطرف کنیم. در این مواقع مردان در لاک تنهایی خود فرو می روند و زنها با صدایی بلند فکر می کنند.
گفت و گوی درونی یک مرد در جمع مردان دیگر مشکلی را ایجاد نمی کند. مردان مدتها می توانند خاموش کنار هم بنشینند و از این سکوت ناراحت نشوند. کافی است به مردانی که مدت طولانی کنار رودخانه در انتظار صید ماهی نشسته اند نگاه کنید. آنها با هم حرف نمی زنند و از این سکوت ناراضی نیستند، مردان اغلب از یک «نوشیدنی در سکوت» بعد از کار لذت می برند و این لذت دقیقاً به خاطر سکوت آن است. اگر مردی ساکت و خاموش در کنار همسر و یا زنانی بنشیند، او و یا آنان فکر می کنند که مرد بی توجه، اخمو و بی احساس است. اگر مردان طالب رابطه بهتری با زنان هستند باید بیشتر صحبت کنند.
همچنین اگر زنی در ارتباط با همسر خود ناراضی باشد و این مشکل به نوعی به احساسات و تمایلات وی از سوی اطرافیان ضربه وارد کرده باشد، احتمالات، چاره جویی ها و موضوعات و تمام خاطرات منفی گذشته در رابطه یا بی رابطه به آن مشکل را با صدای بلند، بدون طبقه بندی خاص و فهرست وار بر زبان می آورد؛ درحقیقت احساسی شبیه رد شدن کامیون بزرگی از روی وی به او دست می دهد.
برنامه ریزی مغز زن به گونه ای است که او از صحبت کردن و تعمیم دادن به گذشته و آینده، به عنوان اصلی ترین مشکل بیان، استفاده می کند و مرد اینگونه می اندیشد که زن در حال ارائه مسائل و مشکلاتی است که می خواهد موجه بودن آن ها را از گذشته و آینده به زمان حال انتقال دهد و از او انتظار دارد تمام مسائل مطروحه شوهرش را برطرف کند.
اما برعکس زنان باید بدانند مواقعی که مردی حرف نمی زند، سکوتش به معنای بروز حتمی مسئله یا مشکلی نیست، این خصلت یک مرد است که مواقعی از شبانه روز را در کنج خیال خود پرسه بزند و سکوت اختیار کند اما وقتی مرد ساکت است زن می پندارد که مرد، او را دوست ندارد. هدف زن از صحبت کردن فقط صحبت کردن است اما مرد آن را نوعی درخواست برای برطرف کردن مشکلات و پیدا کردن راه حل می داند. او با مغز تحلیلگرش مدام صحبت های زن را قطع می کند. وقتی در پایان روز زن لغات استفاده نشده اش را به کار می برد، دوست ندارد کسی با ارائه راه حل حرف هایش را قطع کند.
بررسی روانشناختی، نقطه نظر هزاران زن از مناطق مختلف دنیا نشان داده است که زنان بر یک نکته اصرار دارند که مردان می بایست خوشحال باشند و لازم نیست صحبت های همسرانشان را جواب دهند. آنها فقط خواستار یک چیز از جانب شوهران خود هستند و آن گوش دادن به صحبت های آنان است. وقتی زنی حرفش را تمام می کند و به اصطلاح روانشناسان تخلیه هیجانی احساسی (کتارسیس) می کند به آرامش و سبکی می رسد. علاوه بر این فکر می کند شما مرد فوق العاده ای هستید چون بدون قطع کردن حرفهایش صبورانه همه را شنیده اید. بنابراین شب خوبی را پیش رو خواهید داشت.
یک کمدین سینما می گوید: «من یک بار برای شش ماه با همسرم حرف نزدم. دلیلش این بود که نمی خواستم صحبت او را قطع کنم.»
پس نخستین تکنیک از جعبه کمک های اولیه برای زوجین «شنیده شدن آنها» است.
منبع : روزنامه ایران
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست