چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا
از افزودن شیر به چای پرهیز کنید
مواد پروتئینه موجود در شیر، زمانی كه با چای مخلوط شود، غلظت تركیبات مختلف چای را كه سبب جلوگیری از انقباض سرخرگهاست كاهش میدهد. محققین هشدار دادهاند كه افزودن شیر به چای، سبب كاهش خواص مفید این نوشیدنی خواهد شد.
افزودن شیر به چای تاثیرات مثبت این نوشیدنی روی شریانات را از بین میبرد. آزمایشات انجام شده روی افراد داوطلب نشان داده كه چای سیاه توانایی انبساط سرخرگها را بالا میبرد و از همین طریق سبب تمدد اعصاب میگردد. تستهای جانبی دیگری نیز كه به منظور تكمیل نتایج، روی موشها انجام گرفته نشان میدهد، چای با تولید اكسید نیتروژن از گرفتگی رگها جلوگیری میكند، اما افزودن شیر به آن این تاثیر را متوقف میكند.
مواد پروتئینه موجود در شیر، زمانی كه با چای مخلوط شود، غلظت تركیبات مختلف چای را كه سبب جلوگیری از انقباض سرخرگهاست كاهش میدهد. برای آن دسته از افرادی كه عادت به نوشیدن چای ساده ندارند شاید افزودن چند قطره لیموترش به چای، جایگزین مناسبی برای شیر در آن باشد.
منبع:bocaratonnews
منبع : روزنامه تهران امروز
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران دولت سیزدهم روز دختر دولت رئیس جمهور سید ابراهیم رئیسی رافائل گروسی مجلس شورای اسلامی حجاب رهبر انقلاب انتخابات انتخابات مجلس
قتل هواشناسی تهران شهرداری تهران فضای مجازی پلیس بارش باران آموزش و پرورش وزارت بهداشت سلامت شهرداری سازمان هواشناسی
قیمت طلا خودرو نمایشگاه نفت مالیات حقوق بازنشستگان گاز مسکن قیمت خودرو قیمت دلار ایران خودرو بازار خودرو بانک مرکزی
نمایشگاه کتاب نمایشگاه کتاب تهران تلویزیون محمدمهدی اسماعیلی کتاب سینمای ایران سریال دفاع مقدس موسیقی تئاتر سینما فیلم
اینوتکس دانشجویان دانش بنیان
رژیم صهیونیستی غزه اسرائیل فلسطین جنگ غزه رفح حماس آمریکا روسیه چین حمله به رفح ترکیه
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ قهرمانان اروپا دورتموند لیگ برتر ذوب آهن نساجی بازی لیگ برتر ایران لیگ برتر فوتبال ایران رئال مادرید
تبلیغات اپل عیسی زارع پور اینترنت گوگل سامسونگ ناسا نوآوری آیفون آب مایکروسافت
سرطان قلب آسم کمردرد اعتیاد ناباروری بیماران خاص بیمه سبزیجات