سه شنبه, ۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 21 January, 2025
مجله ویستا
نکات ضروری در انجام واکسیناسیون Precautions
۱ – قبل از مصرف واكسن حتما باید از سلامت گله اطمینان حاصل كرد .
۲ – در روش آشامیدنی لازمست آبخوری ها را با آب فاقد مواد ضد عفونی كاملا شسته و تمیز كرد و تعداد آنها نیز كافی باشد و حتی المقدور تعدادی آبخوری اضافی در نظر گرفته شود .
۳ – جهت رقیق نمودن واكسن لازمست از آب مقطر ، آب آشامیدنی فاقد املاح ، كلر و مواد ضد عفونی كننده دیگر ، آب جوشیده سرد شده و یا سرم فیزیولوژی ۵/۸ درصد استفاده كرد و درجه حرارت آب مصرفی می بایستی حدود ۲۳ درجه سانتی گراد در نظر گرفته شود و PH آن برابر ۷ باشد .
۴ – قبل از محلول كردن واكسن طیور را به مدت ۴ – ۲ ساعت (بسته به سن و به فصل سال) تشنه نگهدارید .
۵ – آب محتوی واكسن می باید خنك و در عرض دو ساعت توسط طیور آشامیده شود .
۶ – اضافه كردن شیر خشك (بدون چربی) به نسبت ۵/۲-۲ گرم در لیتر در آب مصرفی همچنین از شیر معمولی بدون چربی یا كم چربی به نسبت ۱۰-۱۵ درصد می توان استفاده كرد . اضافه كردن شیر سبب حفظ و ماندگاری ویروس واكسن می شود .
۷ – جهت واكسیناسیون به طریقه قطره چشمی و یا تزریقی نیاز به افراد آموزش دیده و به تعداد كافی می باشد .
۸ – جهت واكسیناسیون به طریقه آشنایی تجویز واكسن در طول ساعات سردتر روز باید مورد نظر قرار گیرد .
۹ – واكسن های كشته (vac Inactivated (را قبل از مصرف و در خلال واكسیناسیون بخوبی تكان دهید .
۱۰ – سر سوزن مورد استفاده باید تمیز و عاری از آلودگی باشد .
۱۱- فلاكن محتوی واكسن را قبل از مصرف مدتی در درجه حرارت اطاق ۲۰C) و(+۱۸C نگهداشته سپس اقدام به واكسیناسیون نمایید .
۱۲ – در روش اسپری مطمئن باشید كه گله مورد نظر عاری از آلودگی مایكوپلاسمایی و سایر بیماری های تنفسی باشد .(PPLO)
۲ – در روش آشامیدنی لازمست آبخوری ها را با آب فاقد مواد ضد عفونی كاملا شسته و تمیز كرد و تعداد آنها نیز كافی باشد و حتی المقدور تعدادی آبخوری اضافی در نظر گرفته شود .
۳ – جهت رقیق نمودن واكسن لازمست از آب مقطر ، آب آشامیدنی فاقد املاح ، كلر و مواد ضد عفونی كننده دیگر ، آب جوشیده سرد شده و یا سرم فیزیولوژی ۵/۸ درصد استفاده كرد و درجه حرارت آب مصرفی می بایستی حدود ۲۳ درجه سانتی گراد در نظر گرفته شود و PH آن برابر ۷ باشد .
۴ – قبل از محلول كردن واكسن طیور را به مدت ۴ – ۲ ساعت (بسته به سن و به فصل سال) تشنه نگهدارید .
۵ – آب محتوی واكسن می باید خنك و در عرض دو ساعت توسط طیور آشامیده شود .
۶ – اضافه كردن شیر خشك (بدون چربی) به نسبت ۵/۲-۲ گرم در لیتر در آب مصرفی همچنین از شیر معمولی بدون چربی یا كم چربی به نسبت ۱۰-۱۵ درصد می توان استفاده كرد . اضافه كردن شیر سبب حفظ و ماندگاری ویروس واكسن می شود .
۷ – جهت واكسیناسیون به طریقه قطره چشمی و یا تزریقی نیاز به افراد آموزش دیده و به تعداد كافی می باشد .
۸ – جهت واكسیناسیون به طریقه آشنایی تجویز واكسن در طول ساعات سردتر روز باید مورد نظر قرار گیرد .
۹ – واكسن های كشته (vac Inactivated (را قبل از مصرف و در خلال واكسیناسیون بخوبی تكان دهید .
۱۰ – سر سوزن مورد استفاده باید تمیز و عاری از آلودگی باشد .
۱۱- فلاكن محتوی واكسن را قبل از مصرف مدتی در درجه حرارت اطاق ۲۰C) و(+۱۸C نگهداشته سپس اقدام به واكسیناسیون نمایید .
۱۲ – در روش اسپری مطمئن باشید كه گله مورد نظر عاری از آلودگی مایكوپلاسمایی و سایر بیماری های تنفسی باشد .(PPLO)
منبع : مؤسسه مرغداری ایران
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست