دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا
نکات ضروری در انجام واکسیناسیون Precautions
۱ – قبل از مصرف واكسن حتما باید از سلامت گله اطمینان حاصل كرد .
۲ – در روش آشامیدنی لازمست آبخوری ها را با آب فاقد مواد ضد عفونی كاملا شسته و تمیز كرد و تعداد آنها نیز كافی باشد و حتی المقدور تعدادی آبخوری اضافی در نظر گرفته شود .
۳ – جهت رقیق نمودن واكسن لازمست از آب مقطر ، آب آشامیدنی فاقد املاح ، كلر و مواد ضد عفونی كننده دیگر ، آب جوشیده سرد شده و یا سرم فیزیولوژی ۵/۸ درصد استفاده كرد و درجه حرارت آب مصرفی می بایستی حدود ۲۳ درجه سانتی گراد در نظر گرفته شود و PH آن برابر ۷ باشد .
۴ – قبل از محلول كردن واكسن طیور را به مدت ۴ – ۲ ساعت (بسته به سن و به فصل سال) تشنه نگهدارید .
۵ – آب محتوی واكسن می باید خنك و در عرض دو ساعت توسط طیور آشامیده شود .
۶ – اضافه كردن شیر خشك (بدون چربی) به نسبت ۵/۲-۲ گرم در لیتر در آب مصرفی همچنین از شیر معمولی بدون چربی یا كم چربی به نسبت ۱۰-۱۵ درصد می توان استفاده كرد . اضافه كردن شیر سبب حفظ و ماندگاری ویروس واكسن می شود .
۷ – جهت واكسیناسیون به طریقه قطره چشمی و یا تزریقی نیاز به افراد آموزش دیده و به تعداد كافی می باشد .
۸ – جهت واكسیناسیون به طریقه آشنایی تجویز واكسن در طول ساعات سردتر روز باید مورد نظر قرار گیرد .
۹ – واكسن های كشته (vac Inactivated (را قبل از مصرف و در خلال واكسیناسیون بخوبی تكان دهید .
۱۰ – سر سوزن مورد استفاده باید تمیز و عاری از آلودگی باشد .
۱۱- فلاكن محتوی واكسن را قبل از مصرف مدتی در درجه حرارت اطاق ۲۰C) و(+۱۸C نگهداشته سپس اقدام به واكسیناسیون نمایید .
۱۲ – در روش اسپری مطمئن باشید كه گله مورد نظر عاری از آلودگی مایكوپلاسمایی و سایر بیماری های تنفسی باشد .(PPLO)
۲ – در روش آشامیدنی لازمست آبخوری ها را با آب فاقد مواد ضد عفونی كاملا شسته و تمیز كرد و تعداد آنها نیز كافی باشد و حتی المقدور تعدادی آبخوری اضافی در نظر گرفته شود .
۳ – جهت رقیق نمودن واكسن لازمست از آب مقطر ، آب آشامیدنی فاقد املاح ، كلر و مواد ضد عفونی كننده دیگر ، آب جوشیده سرد شده و یا سرم فیزیولوژی ۵/۸ درصد استفاده كرد و درجه حرارت آب مصرفی می بایستی حدود ۲۳ درجه سانتی گراد در نظر گرفته شود و PH آن برابر ۷ باشد .
۴ – قبل از محلول كردن واكسن طیور را به مدت ۴ – ۲ ساعت (بسته به سن و به فصل سال) تشنه نگهدارید .
۵ – آب محتوی واكسن می باید خنك و در عرض دو ساعت توسط طیور آشامیده شود .
۶ – اضافه كردن شیر خشك (بدون چربی) به نسبت ۵/۲-۲ گرم در لیتر در آب مصرفی همچنین از شیر معمولی بدون چربی یا كم چربی به نسبت ۱۰-۱۵ درصد می توان استفاده كرد . اضافه كردن شیر سبب حفظ و ماندگاری ویروس واكسن می شود .
۷ – جهت واكسیناسیون به طریقه قطره چشمی و یا تزریقی نیاز به افراد آموزش دیده و به تعداد كافی می باشد .
۸ – جهت واكسیناسیون به طریقه آشنایی تجویز واكسن در طول ساعات سردتر روز باید مورد نظر قرار گیرد .
۹ – واكسن های كشته (vac Inactivated (را قبل از مصرف و در خلال واكسیناسیون بخوبی تكان دهید .
۱۰ – سر سوزن مورد استفاده باید تمیز و عاری از آلودگی باشد .
۱۱- فلاكن محتوی واكسن را قبل از مصرف مدتی در درجه حرارت اطاق ۲۰C) و(+۱۸C نگهداشته سپس اقدام به واكسیناسیون نمایید .
۱۲ – در روش اسپری مطمئن باشید كه گله مورد نظر عاری از آلودگی مایكوپلاسمایی و سایر بیماری های تنفسی باشد .(PPLO)
منبع : مؤسسه مرغداری ایران
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
غزه ایران آمریکا شورای نگهبان مجلس شورای اسلامی انتخابات دولت حسین امیرعبداللهیان حجاب جنگ دولت سیزدهم حسن روحانی
فضای مجازی هواشناسی قتل تهران شهرداری تهران شورای شهر تهران سیلاب سامانه بارشی آموزش و پرورش سازمان هواشناسی باران سلامت
خودرو بانک مرکزی بنزین قیمت دلار بازار خودرو قیمت طلا قیمت خودرو دلار یارانه مسکن ایران خودرو حقوق بازنشستگان
مهاجرت تلویزیون نمایشگاه کتاب سینمای ایران صدا و سیما دفاع مقدس مسعود اسکویی موسیقی سریال مهران غفوریان
معماری
اسرائیل رژیم صهیونیستی حماس فلسطین جنگ غزه روسیه اوکراین امیرعبداللهیان طوفان الاقصی ایالات متحده آمریکا نوار غزه جنگ اوکراین
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر جواد نکونام رئال مادرید سپاهان بارسلونا بازی لیگ برتر انگلیس باشگاه استقلال باشگاه پرسپولیس
باتری گوگل آیفون اینستاگرام مایکروسافت سامسونگ اپل ناسا عکاسی
ویتامین کاهش وزن استرس توت فرنگی سیگار فشار خون کبد چرب