پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

امولسیون Emulsion


امولسیون اصطلاحاً به اختلاطی از آب روغن گفته می‌شود که به واسطه یک ماده دیگر که به آن افزوده شده به شکل محلول یک نواختی در می‌آید مانند امولسیون پارافین و آب ،که با افزایش متیل سلولز، به‌صورت امولسیون درآمده است. برخی از امولسیون‌ها بزودی فاسد می‌شوند و باید آن‌ها را هنگام احتیاج تهیه کرد. گاهی با سائیدن دانه‌های روغن دار با آب نیز بدست می‌آیند مانند امولسیون بادام.
منبع : مطالب ارسال شده