یکشنبه, ۱۶ دی, ۱۴۰۳ / 5 January, 2025
مجله ویستا
نان سوخاری شیرین
سوخاری شیرین نوعی شیرینی است که به لحاظ طعم بسیار شبیه به زولبیا و بامیه است ولی روش پختی ساده و سریع دارد.
این شیرینی در ماه رمضان در مناطق سردسیر شمال کشور و خطه آذربایجان پخته میشود. علاوه بر این، سوخاری شیرین میتواند صبحانهای مقوی و لذیذ برای بچهها باشد.
● مواد لازم برای ۸ نفر:
▪ نان سوخاری ۲۰۰ گرم
▪ کره ۲۵۰ گرم
▪ آب یک پیمانه
▪ شکر نصف پیمانه
▪ زعفران ساییده شده یک قاشق چایخوری سرپر
توضیح: نان سوخاری را میتوانید به صورت بستهای یا باز و کیلویی از سوپرمارکتها و محل فروش نانهای فانتزی تهیه کنید.
● طرز تهیه:
تابه بزرگی آماده کنید و کره را داخل آن بریزید. تابه را روی شعله ملایم اجاق گاز قرار دهید و صبر کنید تا کره آب شود.
حالا نانهای سوخاری را تکتک داخل کره قرار دهید و بگذارید تا یک طرف آنها سرخ شده و طلاییرنگ شود. پس از آنکه یک طرف نانهای سوخاری سرخ شد، آنها را برگردانید و بگذارید طرف دیگرشان نیز طلاییرنگ شود.
وقتی مرحله سرخ کردن سوخاریها در کره به پایان رسید، آنها را در ظرف دیگری بگذارید و مشغول درست کردن شیره شوید.
▪ طرز تهیه شیره: یک قابلمه متوسط را آماده کنید و یک پیمانه آب را همراه شکر داخل آن بریزید و قابلمه را روی شعله ملایم اجاق گاز قرار دهید تا در اثر حرارت، شکر کمکم در آب حل شود.
سپس زعفران ساییده شده - که در یکچهارم پیمانه آب جوشیده حل کرده بودید– را به آن اضافه کنید و بگذارید تا این محلول به جوش آمده و قوام آید.
پس از اینکه این شربت یا همان شیره قوام آمد، با توجه به اندازه قابلمه، چند عدد نان سوخاری سرخ شده را داخل این شیره قرار دهید و بگذارید یکی دو جوش بزند؛ سپس آنها را با کفگیر سوراخدار خارج کنید.
پس از اینکه تمام نان سوخاریها را از داخل شیره خارج کردید، آنها را در ظرف مورد نظر بچینید و سرو کنید.
نکته ۱) برای آنکه شربت خوب قوام آید، مدت ۵ دقیقه آن را حرارت دهید.
نکته ۲) بیش از ظرفیت قابلمه، سوخاریها را به طور همزمان روی هم داخل شیره قرار ندهید زیرا به این ترتیب، سوخاریها بههم چسبیده و له میشوند.
نکته۳) برای اینکه مقدار اضافی کره سوخاریها کمی از آن خارج شود، آنها را پس از سرخ کردن روی دستمال کاغذی حولهای بچینید و روی آن کمی فشار دهید تا مقداری از کره اضافی به دستمال کاغذی منتقل شود.
نکته۴) برای تسریع در کارتان هنگام مهمانی میتوانید هر دو مرحله یعنی سرخ کردن سوخاریها و آماده کردن شیره را از قبل انجام داده و آنها را در یخچال نگهداری کنید.
سپس حدود ۱۰ دقیقه پیش از سرو کردن، شیره را داغ کنید و سوخاریها را داخل آن بیندازید.
منبع : همشهری آنلاین
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست