دوشنبه, ۳۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 20 May, 2024
مجله ویستا

پودینگ سیب و کارامل


پودینگ سیب و کارامل
● مواد لازم
▪ دو فنجان کمپوت سیب
▪ سه قاشق غذاخوری آب لیمو
▪ نصف قاشق چایخوری پودر دارچین
▪ یک هشتم قاشق چایخوری جوزهندی
▪ ربع فنجان کشمش
▪ یک فنجان آرد سفید
▪ سه چهارم فنجان شکر
▪ یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر
▪ یک چهارم قاشق چایخوری جوش شیرین
▪ نصف فنجان شیر
▪ دو قاشق غذاخوری کره
▪ دو قاشق چایخوری وانیل
▪ نصف فنجان گردوی خرد شده
▪ سه چهارم فنجان بستنی کارامل
▪ نصف فنجان آب
▪ یک قاشق غذاخوری کره
● زمان تهیه: ۵۰ دقیقه
● طرز تهیه
فر را از قبل با درجه حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم کنید. سینی فر را چرب کرده و سیب ها را ته ظرف بچینید. سپس آب لیمو، دارچین و جوزهندی و کشمش را روی آن بپاشید.
در ظرف دیگری آرد، شکر، بیکینگ پودر و جوش شیرین را با هم مخلوط کرده و شیر، دو قاشق غذاخوری کره، وانیل و گردو را به آن افزوده و سپس روی کشمش ها بریزید.
بستنی کارامل، آب و یک قاشق کره را با هم مخلوط کرده و بجوشانید. سپس آن را روی خمیر بریزید. سینی را به مدت ۳۵ دقیقه درون فر قرار دهید.

فرشته علیزاده
منبع : روزنامه ایران