شنبه, ۲۹ دی, ۱۴۰۳ / 18 January, 2025
مجله ویستا
برانی اسفناج
اسفناج در فصل زمستان می روید و سرشار از آهن است. اسفناج را ابتدا پاك كرده و می شوییم. لازم به ذكر است كه اسفناج باید با دقت زیادی شسته شود، چون این گیاه در گل رشد می كند. آن را بدون افزودن آب، با حرارت ملایم و در ظرف دربسته بخارپز می كنیم. كمی نمك به آن افزوده، سپس اسفناج بخارپز شده را ساطوری كرده، چند پره سیر به آن می افزاییم. (از آنجایی كه اسفناج دارای طبیعتی خنك است، افزودن چندپره سیر خواص آن را متناسب می كند).
پس از مراحل فوق، اسفناج ساطوری شده را به ماست چكیده می افزاییم. می توان متناسب با ذائقه، چند دانه خیار ریز شده به این تركیب بیفزاییم تا برانی ما كامل تر شود.
منبع : روزنامه ایران
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست