سه شنبه, ۱۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 4 February, 2025
مجله ویستا


تکنولوژی تولید انواع سوسیس، کالباس و همبرگر: کنترل کیفیت و استانداردهای لازم


تکنولوژی تولید انواع سوسیس، کالباس و همبرگر: کنترل کیفیت و استانداردهای لازم
کد کتاب : ۱۴۰۴۶۲۳
نویسنده : سارا موحد
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۸۷۱۰۰۱
رده دیویی : ۶۶۴.۹
قیمت : ۴۰۰۰۰
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۲۱۶
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۱۰۰۰
شابک : ۹۷۸-۹۶۴-۶۲۶۲-۵۶-۰
موضوع : گوشت - صنعت و تجارت