پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

سوپ فلفل


سوپ فلفل
● مواد لازم
▪ ۷۵۰ گرم گوجه فرنگی خرد شده
▪ ۱ قاشق چایخوری شکر
▪ ۲۵۰ گرم هویج خرد شده
▪ ۱ قاشق چایخوری سس فلفل
▪ ۳ عدد پیازچه کاملا خرد شده
▪ ۱ قاشق غذاخوری روغن
▪ ۱ عدد فلفل دلمه ای ( خلال شده )
▪ ۰/۵ قاشق چایخوری سس تند
▪ ۱ عدد پیاز خرد شده
▪ ۳/۴ پیمانه رنده شده ( پنیر پیتزا )
▪ ۱ عدد کنسرو نخود
▪ نمک به مقدار کافی
▪ ۱ پیمانه شیر که با یک قاشق غذاخوری آرد ذرت مخلوط شود
▪ ۵ پیمانه آب به گوجه فرنگی و هویج افزوده و آنها را تحت فشار بپزید ( زود پز) و بعد آن را سرد و صاف نمایید .
● طرز تهیه:
کره را روی شعله ملایم ذوب کرده، فلفل و پیاز را در آن تفت دهید سپس نخود پخته شده را به آن افزوده و داخل سوپ صاف شده بریزید و بهم بزنید . بعد شیر ، آرد ذرت ، ‌نمک ، شکر ، پیازچه ها و سسهای تند را نیز به آن افزوده و روی شعله ملایم بجوشانید اگر خیلی غلیظ شده بود می توانید به آن کمی آب اضافه کنید .
با پنیر رنده شده آنرا تزئین کرده و به صورت داغ سرو نمایید .
● نکات تغذیه ای :
فلفل سبز یکی از سبزیجاتی است که دارای میزان بالایی از vit C است . پس این سوپ خوشمزه را درزمستان بخورید که به تخفیف عوارض سرماخوردگی کمک می کند . ضمنا این سوپ یک غذای مناسب برای گیاه خوارن ونیز سالمندان است .
منبع : ایرانیان انگلستان