دوشنبه, ۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 27 January, 2025
مجله ویستا
شیرینی توت با بادام
شرح حال این غذا:
مواد لازم:
پودر بادام یک پیمانه
پودر قند نصف پیمانه
گلاب به مقدار کافی
خلال پسته برای ساقه توت
دستور تهیه: پودر بادام را با نصف پودر قند مخلوط کرده وبه آن گلاب اضافه کرده تا خمیر بدست آید. تکهای از خمیر را برداشته و به شکل توت در آورده و در پودر قند میغلطانیم و از خلال پسته برای ساقه آن استفاده میکنیم. میتوان از رنگ خوراکی نیز استفاده کرد.
مواد لازم:
پودر بادام یک پیمانه
پودر قند نصف پیمانه
گلاب به مقدار کافی
خلال پسته برای ساقه توت
دستور تهیه: پودر بادام را با نصف پودر قند مخلوط کرده وبه آن گلاب اضافه کرده تا خمیر بدست آید. تکهای از خمیر را برداشته و به شکل توت در آورده و در پودر قند میغلطانیم و از خلال پسته برای ساقه آن استفاده میکنیم. میتوان از رنگ خوراکی نیز استفاده کرد.
منبع : روجین سایت مازندران
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست