چهارشنبه, ۳۰ خرداد, ۱۴۰۳ / 19 June, 2024
مجله ویستا
شیرینی توت با بادام
شرح حال این غذا:
مواد لازم:
پودر بادام یک پیمانه
پودر قند نصف پیمانه
گلاب به مقدار کافی
خلال پسته برای ساقه توت
دستور تهیه: پودر بادام را با نصف پودر قند مخلوط کرده وبه آن گلاب اضافه کرده تا خمیر بدست آید. تکهای از خمیر را برداشته و به شکل توت در آورده و در پودر قند میغلطانیم و از خلال پسته برای ساقه آن استفاده میکنیم. میتوان از رنگ خوراکی نیز استفاده کرد.
مواد لازم:
پودر بادام یک پیمانه
پودر قند نصف پیمانه
گلاب به مقدار کافی
خلال پسته برای ساقه توت
دستور تهیه: پودر بادام را با نصف پودر قند مخلوط کرده وبه آن گلاب اضافه کرده تا خمیر بدست آید. تکهای از خمیر را برداشته و به شکل توت در آورده و در پودر قند میغلطانیم و از خلال پسته برای ساقه آن استفاده میکنیم. میتوان از رنگ خوراکی نیز استفاده کرد.
منبع : روجین سایت مازندران
انتخابات ریاست جمهوری مسعود پزشکیان انتخابات انتخابات ریاست جمهوری 1403 انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم سعید جلیلی علیرضا زاکانی ایران مناظره انتخاباتی قالیباف محمدباقر قالیباف پزشکیان
زلزله آتش سوزی کاشمر بیمارستان تهران هواشناسی عربستان شهرداری تهران حوادث سیاست معدن ریزش معدن
حقوق بازنشستگان خودرو قیمت طلا قیمت خودرو قیمت دلار دولت سیزدهم بازار خودرو بازنشستگان ایران خودرو بازار سرمایه بورس قیمت سکه
تلویزیون عید غدیر سینما رسانه ملی سینمای ایران بازیگر سریال جهان فیلم موسیقی کربلا تئاتر
وزارت علوم شبکه های اجتماعی دانش بنیان
رژیم صهیونیستی روسیه غزه اسرائیل جنگ غزه فلسطین آمریکا ترکیه چین اوکراین حزب الله لبنان نوار غزه
فوتبال یورو 2024 پرسپولیس استقلال لیگ برتر باشگاه پرسپولیس جام ملت های اروپا سپاهان کریستیانو رونالدو مس رفسنجان بازی جام حذفی
اینترنت فناوری سامسونگ اپل فیبرنوری تلگرام ناسا
چای قهوه ویتامین کاهش وزن مغز پوکی استخوان