یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا
روغن ماهی و سلامت قلب
خوردن تون یا سایر ماهی های آب پز یا كباب شده اثر مفیدی بر سلامت سیستم هدایتی قلب دارد و ممكن است از اختلالات خطرناك ریتم قلب پیشگیری كند. نتایج نشان داد كه مصرف ماهی تن یا سایر ماهی های آب پز یا كباب شده دست كم یكبار در هفته نسبت به مصرف ماهی یك بار این ماهی ها باعث ریتم آهسته تر قلب می شود. مصرف بیشتر ماهی در حد دست كم پنج بار در هفته، ریتم قلبی از این هم سالم تری را ایجاد می كرد. خوردن اسید های چرب امگا سه دریایی اثرات مشابهی داشت. اما مصرف ماهی سرخ شده هیچ تغییری در نوار قلب بوجود نمی آورد.دكتر مظفریان در این باره گفت: ما از پیش می دانستیم كه ماهی سرخ شده میزان اسید های چرب امگا سه را افزایش نمی دهد. بررسی ما هم حاكی از آن است كه اسیدهای چرب امگا سه در تون و سایر ماهی های آب پز و كباب شده اثر مثبتی در شاخص های الكتریكی قلب دارد.
منبع : روزنامه همشهری
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
امیرعبداللهیان حسین امیرعبداللهیان ترکیه دولت سیستان و بلوچستان جنگ انتخابات مجلس شورای اسلامی حجاب دولت سیزدهم افغانستان مجلس
سیل هواشناسی تهران شهرداری تهران بارندگی سازمان هواشناسی باران فضای مجازی یسنا آتش سوزی هلال احمر آموزش و پرورش
هوش مصنوعی خودرو دلار قیمت خودرو قیمت دلار مسکن قیمت طلا تورم بانک مرکزی بازار خودرو حقوق بازنشستگان ارز
مسعود اسکویی تلویزیون صدا و سیما جهان حج مهران غفوریان موسیقی صداوسیما سریال سینمای ایران سازمان صدا و سیما
رژیم صهیونیستی فلسطین اسرائیل جنگ غزه حماس روسیه آمریکا انگلیس اوکراین نوار غزه ایالات متحده آمریکا یمن
فوتبال پرسپولیس استقلال سپاهان رئال مادرید لیگ برتر باشگاه استقلال بازی باشگاه پرسپولیس علی خطیر جواد نکونام بایرن مونیخ
آیفون اینستاگرام دیابت اپل ناسا عکاسی تبلیغات موبایل گوگل
کبد چرب فشار خون گرما