چهارشنبه, ۱۹ دی, ۱۴۰۳ / 8 January, 2025
مجله ویستا
روغن ماهی و سلامت قلب
خوردن تون یا سایر ماهی های آب پز یا كباب شده اثر مفیدی بر سلامت سیستم هدایتی قلب دارد و ممكن است از اختلالات خطرناك ریتم قلب پیشگیری كند. نتایج نشان داد كه مصرف ماهی تن یا سایر ماهی های آب پز یا كباب شده دست كم یكبار در هفته نسبت به مصرف ماهی یك بار این ماهی ها باعث ریتم آهسته تر قلب می شود. مصرف بیشتر ماهی در حد دست كم پنج بار در هفته، ریتم قلبی از این هم سالم تری را ایجاد می كرد. خوردن اسید های چرب امگا سه دریایی اثرات مشابهی داشت. اما مصرف ماهی سرخ شده هیچ تغییری در نوار قلب بوجود نمی آورد.دكتر مظفریان در این باره گفت: ما از پیش می دانستیم كه ماهی سرخ شده میزان اسید های چرب امگا سه را افزایش نمی دهد. بررسی ما هم حاكی از آن است كه اسیدهای چرب امگا سه در تون و سایر ماهی های آب پز و كباب شده اثر مثبتی در شاخص های الكتریكی قلب دارد.
منبع : روزنامه همشهری
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست